Annonce
Sport

Brabrand rejste sig i Vejgaard

Jacob Linnet scorede i Brabrands sejr på 2-0 i Nordjylland. Foto: Ole Nielsen

FODBOLD: Det har pint Brabrands træner Tom Søjberg, at holdet har tabt de to seneste hjemmekampe mod Ringkøbing og Skive, så derfor var han ekstra glad for sejren på 2-0 i Vejgaard.

- Det var dejligt at komme ovenpå og vinde igen, det er vi meget tilfredse med. Vi spillede en rigtig god 1. halvleg i et fint tempo, og Vejgaard led meget i den fase. Det var kun et spørgsmål, om det skulle blive 2-0 eller 3-0.

- Til gengæld hakkede motoren lidt i 2. halvleg, hvor Vejgaard kom meget bedre med, indtil vi i det 90. minut for første gang efter pausen satte 5-6 afleveringer sammen, så Jacob Linnet let kunne score til 2-0. Det var dejligt at få tre point i skuffen, efter vi har haft nogle udfordringer og tabt to hjemmekampe. Det var en meget vigtig sejr, og alt i alt en god holdindsats, og man kunne tydeligt mærke, at vi igen havde Jesper Brinck tilbage. Han hjalp med at få afstemt vores defensiv, sagde Tom Søjberg.

Vejgaard B-Brabrand 0-2 (0-1)

2. division Pulje 1

Brabrands målscorere: Kasper Andersen, Jacob Linnet.

Odder kom igen på sejrskurs

FODBOLD: Odder fordoblede antallet af sejre, da Tarup/Paarup blev besejret med 4-1 efter en flot indsats. Kampens store spiller var indskiftede Andreas Rynkeby Sørensen, der scorede to mål og havde en assist.

- Det var en sejr, vi trængte til, og det skete efter en forrygende fight. Vi spillede en rigtig fin 1. halvleg, hvor Emir Cilas desværre scorede selvmål, efter vi var kommet foran 1-0. Det var et indlæg, der ramte ham, og det skabte lidt usikkerhed.

- I den situation, vi er i lige nu, så havde vi en heldig hånd, da vi satte Andreas Rynkeby på banen i 2. halvleg. Kort tid efter jagtede han en bold, fik den erobret og sendte den ind til en fri Lasse Tougaard, der scorede til 2-1. Bagud 1-2 satsede de, og det udnyttede Andreas Rynkeby til at score to gange til slutresultatet 4-1 til os. Vores forsvar stod rigtig godt i dag, og det var første trin på vejen inden mødet med Vejgaard og Kjellerup. I de kampe satser vi også på at få tre point, sagde Odders assistenttræner Rasmus Leth Nissen.

Tarup/Paarup IF-Odder 1-4 (1-1)

2. division Pulje 1

Odders målscorere: Andreas Rynkeby 2, Jeppe Pedersen, Lasse Tougaard.

Fremad havde chancerne - men kunne ikke score

FODBOLD: Aarhus Fremads træner Morten Mølkjær var absolut ikke tilfreds med at spille 0-0 i Kjellerup, og han ærgrede sig over, at hans angribere ikke fandt vej til nettet.

- Det er kamp, vi skal vinde, da vi har overtaget på spil og chancer, endda store chancer. Vi havde et stort overtag på bolden, og når man nu ikke kan score, er 0-0 det bedste resultat, man kan få. Men også ros til Kjellerups keeper, han gjorde en god figur. Christian Nissen og Mathias Nygaard havde en helt fri, og Morten Bundgaard skød på overliggeren. Vi spillede godt fodbold og var tæt på, at det ville lykkes. Der var mange gode individuelle præstationer, Arfan Habibi spillede en stor kamp, og Emil Hauge gjorde igen et flot indhop. Desuden havde Rasmus Henningsen, der afløste en rygskadet Alexandar Stankovic, en flot redning, sagde Morten Mølkjær. leo

Kjellerup IF-Aarhus Fremad 0-0

2. division Pulje 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce