Annonce
Sport

Brabrand sendt ud i pokalmørket af AC Horsens

Brabrand tæt på at drille 1. divisionsholdet i 2. runde af Pokalturneringen, mens Skovbakken sled sig forbi serie 1-mandskab.

Det var ikke kun AGF, der var i pokalaktion tirsdag aften.

Annonce

Brabrand fra 2. division fightede bravt mod AC Horsens fra toppen af 1. division, men formåede ikke at lave en pokaloverraskelse.

Gæsterne fra syd, der på søndag møder AGF i landets næstbedste række, vandt med 2-1 og er videre til 3. runde.

»Holdet leverede en super præstation, spillerne holdt aftalerne, og vi var lige ved at lave en overraskelse til slut. AC Horsens vandt fortjent kampen, men i dag så man et Brabrand-mandskab, hvor spillerne gav alt, hvad de havde i sig,« lød det efter kampen fra Brabrands cheftræner Tom Søjberg.

Efter en målløs 1. halvleg bragte Horsens sig foran med 2-0, men hjemmeholdet fik skabt spænding om resultatet, da Anders Holvad stjal bolden, skød på overliggeren, og Brian Johansen var lynhurtigt over riposten og scorede til 1-2. »Derefter smed vi fire-fem gode bolde op i feltet, men bolden faldt ikke lige ned til en af vores, og vi fik ikke scoret til 2-2. Omvendt havde AC Horsens også nogle omstillinger, de kunne have scoret på,« kom det fra Tom Søjberg.

Så havde Skovbakken, også fra 2. division vest, mere held i sprøjten på Fyn, hvor OKS, der til daglig spiller i serie 1, var foran med 1-0 efter 1. halvleg, men ikke kunne holde de århusianske favoritter fra at score efter pausen.

Indskiftede Nicolai Christensen nettede to gange, så Skovbakken vandt 2-1.

»Det var en rigtig pokaldyst. Vi blev taget godt imod på Okson Park, en fin bane, og vi sad totalt på spillet og havde i procenter vel nok bolden 85 procent af tiden. De spillede med en sweeper med fire mand foran, og derpå fire på midtbanen og en fremme, men vi fik prøvet en masse spillere af, der ikke har fået så meget spilletid på førsteholdet,« sagde træner Poul Lyse, der nu håber på, at klubben trækker AGF i 3. runde.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce