Annonce
Sport

Brabrand sendte Fremad ud af pokalen efter rødt kort og forlænget spilletid

Aarhus Fremads Frederik Høgh og Brabrands Lukas Enevoldsen ses i én af mange, mange dueller tirsdag aften på Rrisvangen. Foto: Ole Nielsen.
Der var drama på drengen da Brabrand vandt 3-2 over Aarhus Fremad på Riisvangen tirsdag aften. Holdene måtte ud i forlænget spilletid hvor tilskuerne fik tre mål og en udvisning.
Annonce

FODBOLD: Der var fuld valuta for pengene da Aarhus Fremad og Brabrand mødte i pokalturneringens 1. runde.

Gæsterne vandt 3-2 på Riisvangen Stadion efter forlænget spilletid.

Kampen blev afgjort af Brabrands Mike Kaljo på straffespark. Det var det sidste spark i kampen.

Få sekunder forinden var angriberen blevet nedlagt af Fremads Søren Gustav Bugge, der efter at have jagtet modstanderen en halv banelængde rev ham i trøjen akkurat på kanten af feltet. Bugge blev dermed udvist, ligesom han gjorde i sin debutkamp for Fremad i weekenden.

Da afgørelsen faldt havde de to hold været igennem 120 minutters fodbold.

Fremad bragte sig foran 1-0 i opgøret i begyndelsen af anden halvleg, da Christian Nissen headede et hjørnespark i nettet fra meget kort afstand til målet.

De to hold spillede en meget lige kamp, og derfor var det også en fortjent udligning som Anton Søjberg sørgede for midt i anden halvleg. Dermed skulle de to hold ud i forlænget spilletid.

Her bragte Brabrand sig foran efter få sekunder, da Mike Kaljo scorede på sit første straffespark, som han altså skulle vise sig at få to af.

Gæsterne så egentlig ud til at løbe med sejren indtil få minutter før tid. En høj bold ind i Brabrands felt mødte et Fremad-hoved og bolden trillede igennem benene på målmand Søren Vedsted, der for anden gang i kampen ikke så for godt ud.

Jublen var stor blandt de fleste af de 802 tilskuere på Riisvangen. Men glæden var altså kort, da Mike Kaljo tog forskud på den straffesparkskonkurrence, som alle var i gang med at indstille sig på.

- Jeg håber, vi lærer af det her. Og det er jeg helt sikker på, vi gør. Vi skal nok slå tilbage. Når vi kan komme tilbage bagud i forlænget spilletid, så kan vi sagtens komme videre. Det var en god indsats, det synes jeg. Men lige nu er vi ærgerlige over resultatet, det må jeg sige. Det gør ondt at tabe til Brabrand, sagde Fremads træner Morten Mølkjær.

- Det var en typisk Fremad-Brabrand-kamp. Spillet døde en lille smule i perioder, men der var masser af intensitet, masser af gang i den i felterne. Det stod hele tiden og vippede. Og der kunne sagtens have været et par mål mere til hvert hold, sagde Brabrands Tom Søjberg.

Pokalturneringen

  • Aarhus Fremad-Brabrand 3-2 (efter forlænget) (0-0)
  • Nørresundby FB-IF Lyseng 2-1 (0-0)
  • IF Lysengs målscorer: Sebastian Skouboe.
  • Fuglebakken/KFUM-Vatanspor 3-1 (0-1)
  • Fuglebakken/KFUMs målscorere: Nichlas Knudsen 2, Martin Møller. Vatanspors målscorer: Issa Kharoub.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Fem ting, David Nielsen kan bruge ferien på at gruble over: Blandt andet målmandsposten, spillestilen og Europa-udfordringen

Annonce