Annonce
Sport

Brabrand tabte til tophold efter katastrofal start

Brabrand-spillerne knoklede forgæves i København. Arkivfto: Mads Dalegaard
Annonce

FODBOLD: En rigtig skidt Brabrand-start på lørdagens opgør mod topholdet B93 på Østerbro Stadion, et solidt udspark fra Parken, var (næsten) nok til at afgøre tingene.

To københavnske scoringer indenfor de første ti minutter af hjemmeholdet fra Søren Nørgaard, der såmænd nettede efter blot 70 sekunders spil, og så Oliver Carrara bragte gæsterne på bagbenene og grundlagde den endelige sejr på 3-2 til de hvidblusede B93'ere. For det var op ad bakke resten af opgøret for Brabrand.

Brabrand var rejst til hovedstaden i en noget decimeret størrelse, da flere spillere i truppen afventede svar på corona-tests, ligesom der var skader, så oddsene for et positivt resultat var på forhånd svækkede. Og derfor var lynstarten fra modstanderen også en spand iskoldt vand i hovedet på Brabrand-holdet.

Oliver Carrara øgede tilmed til 3-0, inden Anton Søjberg fik reduceret kort før pausefløjtet. Det gav selvfølgelig en noget moral og tro på tingene i omklædningsrummet, og efter pausen knoklede Brabrand løs for at levere det store comeback.

Det lykkedes kun i nogen grad: Mike Kaljo reducerede til 2-3 20 minutter før tid, men tættere på point kom holdet ikke trods ihærdig fight.

Det endte 3-2 til B93, der holder snor i den ubesejrede duks fra Jammerbugt FC.

Dermed har Brabrand nu fire point efter de fem første kampe i sæsonen. Aarhus Fremad, der også er ubesejret møder søndag Thisted på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kulturrådmand overlever kampvalg: Det Radikale bagland peger fortsat på Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Annonce