Annonce
Sport

Brabrand-træner tror på flere point til tabellen

Michael Zacho gjorde en god figur mod Viborg, men er en smule tvivlsom til kampen i Roskilde. Foto: Ole Nielsen

Brabrand vil fastholde den gode organisation, som holdt Viborg fra chancer i den seneste runde. Søndag skal de forsøge at gøre det samme mod Roskilde.

Fodbold: Brabrand skal søndag forsøge at følge op på de gode takter, der blev leveret i sidste runde mod Viborg. Her formåede bundholdet at skabe en organisation, som fastholdt modstanderen i en position, hvor de havde store problemer med at bryde defensiven op.

I stedet fik Tom Søjbergs tropper lagt et så solidt tryk, at de også formåede at skabe en del muligheder, når de selv var på bolden. Her viste Michael Zacho og Mads Schäfer Bak gode takter på Brabrands midtbane og med lidt mere held kunne de blåblusede godt have scoret.

- Jeg sagde også til spillerne, at det var en rigtig god oplevelse at se den måde de håndterede den kamp på. Den viste, at vi er kommet så langt i vores arbejde, at vi ikke lavede en børnefejl og gav sejren væk til sidst. Der var ikke engang optræk til det, og det er noget som vi skal bruge fremadrettet. Det gav os godt nok kun et point, men det, at vi ikke gav noget væk, var næsten mere værd end tre point og det er den præstation, som vi skal tage afsæt i til de kommende kampe, siger Brabrands cheftræner Tom Søjberg.

Han betegner søndagens modstander FC Roskilde, som den typiske modstander fra oprykkerne i denne sæson. Et mandskab, der både økonomiske og på spillernavnene befinder sig på et andet niveau end Brabrand, men stadigvæk er et hold, de kan begå sig imod, hvis alle spillere rammer dagen.

- Kan vi undgå at lave den dumme enkelte fejl, hvor vi nærmest afgør tingene selv, så kan vi måske få uafgjort med os hjem, måske en sejr, siger Søjberg.

Som tidligere nævnt var Michael Zacho en af de store oplevelser i kampen mod Viborg, hvor den tidligere AGFer var del af det opbyggende spil og leverede en god præstation.

Spilleren er blevet sparret på træningsbanen i denne uge, men har gjort fremskridt og Tom Søjberg håber, at han igen har midtbanespilleren til rådighed.

- Vi skal passe på Zacho. Derfor har han også været på skånekost i denne uge. Vi har trænet for sidste gang og der var han ikke helt på 100 procent, men det var han heller ikke i sidste uge. Der var det også først et par timer efter træningen var overstået, at han kunne mærke på kroppen om han var klar. Det håber vi dog på, siger Søjberg.

Søndagens kamp spiller klokken 13.45 på en kunstgræsbane i Herlev, da FC Roskildes normale hjemmebane ikke er klar til kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce