x
Annonce
Sport

Braithwaite starter på Barcelonas bænk mod Eibar

Josep Lago/Ritzau Scanpix
Den danske Barcelona-angriber indleder lørdagens kamp på Camp Nou mod bundholdet Eibar på bænken.

Angriberen Martin Braithwaite starter på bænken, når FC Barcelona lørdag klokken 16 møder Eibar i den spanske liga.

Annonce

I stedet har cheftræner Quique Setien valgt at stille med Lionel Messi, Antoine Griezmann og Arturo Vidal på de offensive positioner.

Fravalget af danskeren til startopstillingen er helt naturlig. Det er to dage siden, at skiftet fra Leganes til Barcelona kom på plads, og det er blot blevet til en enkelt træning med de nye holdkammerater.

Braithwaite skal nok få chancen i Barcelona, sagde Setien på et pressemøde fredag, men det er uvist, om det sker mod Eibar.

Ud over Braithwaite holder cheftræneren også det 17-årige stortalent Ansu Fati ude på bænken.

Eibar er placeret i bunden af rækken og slås for at undgå nedrykning.

I den modsatte ende af tabellen kæmper Barcelona en hård duel mod Real Madrid om førstepladsen, og Eibar skal helst slås, hvis Barcelona skal holde trit med arvefjenden.

I næste weekend mødes de to titelbejlere til El Clasico i den spanske hovedstad.

Inden storkampen på Bernabeu skal Barcelona en smuttur til Napoli for at spille Champions League i midtugen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sygeplejerske på hospital i corona-alarm: - Jeg har aldrig oplevet sådan et sammenhold

Leder

Debatten om prisen for et menneskeliv må vente til bedre dage

Debatten er allerede i gang. Den om prisen for et menneskeliv. Den måtte uvægerligt komme, som den altid bør og gør, når staten enten går i krig, bygger stort eller blot overvejer at gøre det. Lige nu står vi foran den største sundhedsudfordring i mange, mange år med corona-krisen på vej mod sit forventlige højdepunkt her i Danmark. Så mens vi venter på stormen, så lever debatten om prisen for et menneskeliv på de sociale medier, i landets aviser og formentlig også ude i hjemmene. Den kommer selvfølgelig, fordi staten indtil videre er ved at pumpe 285 milliarder kroner ud til hjælpepakker, fordi både små og store virksomheder lukker og nogle bukker under for krisen. Så derfor er det helt naturligt, at debatten kommer. Men den kommer bare alt for tidligt. Inden du gør dig til deltager i den debat, så gør dig selv - og alle andre - den tjeneste at bruge nogle minutters tanker på følgende: Hvor meget er dit barn værd? Hvor meget skal staten bruge på at redde din ægtefælle i et spørgsmål om liv eller død? Og spørg dig selv, hvor mange kroner det skal koste at redde din bedste ven, hvis vedkommende har fået kræft? Når du har tænkt godt og grundigt over det, så er du langt bedre rustet til at deltage i debatten. Og du vil højst sandsynligt have fundet ud af, at der ikke kan sættes et prisskilt på den behandling, som skal redde dit barn, din ægtefælle, din bedste ven. Anderledes er det åbenbart, når man står på afstand og tænker på de mange milliarder af kroner, der lige nu bruges i Danmark - og endnu flere milliarder rundt om i hele verden. Når man står derude, og måske er virksomhedsejer eller besidder en aktiemajoritet i et firma, så er prisen meget høj. Det er utroligt nemt at sige, at det er mennesker uden følelser, der lige nu gerne vil debattere prisen for et liv. Men nogen skal starte debatten. Uanset om vi kan lide det eller ej, så er det jo et vigtigt spørgsmål. Det gælder også den dag, hvor vi ikke har corona, men kæmper med andre svære sygdomme, hvor prisen på medicin for at holde folk i live er himmelhøj. Debatten er vigtig, og den er svær. Især lige nu, hvor corona fylder det hele, hvor følelser blokerer for en saglig diskussion. Det er derfor ikke nu, debatten skal tages. Den skal gemmes til bedre dage, hvor der forhåbentligt er plads og tid til at gå i dybden med det meget svære spørgsmål; Hvad er prisen for et menneskeliv?

Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce