Annonce
Aarhus

Brand i etageejendom på Langelandsgade: Person fundet indebrændt

Politiet kan endnu ikke oplyse noget om årsagen til den tragiske brand. Foto: Local Eyes
En person er onsdag aften fundet død efter en brand i en lejlighed i Langelandsgade.

Aarhus: Både Østjyllands Politi og Østjyllands Brandvæsen er onsdag aften rykket ud på Langelandsgade i Aarhus, hvor der er udbrudt brand i en etageejendom.

Østjyllands Politi skriver på Twitter, at en person er fundet indebrændt i lejligheden.

Vagtchef ved Østjyllands Politi Morten Bang Rasmussen oplyser til Ritzau, at man formoder, at der er tale om lejlighedens beboer, en ældre mand.

- Vi får en anmeldelse klokken 22.26 om noget røg i en opgang, og der rykker både politi og brandvæsen ud. En person bliver fundet indebrændt, men der er ikke umiddelbart noget mistænkelig ved det.

De pårørende er endnu ikke underrettet, men der arbejdes på det, oplyser vagtchefen klokken 23.35.

Umiddelbart finder politiet ikke noget mistænkeligt i forbindelse med branden.

Annonce
Politiet kan endnu ikke oplyse noget om årsagen til den tragiske brand. Foto: Local Eyes
Politiet kan endnu ikke oplyse noget om årsagen til den tragiske brand. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Annonce