Annonce
Aarhus

Afbrænding af ukrudt gik galt: Ilden bredte sig til nabohusets carport

Branden i villaen på Kløvervej spredte sig til nabohuset, men kom hurtigt under kontrol. Et par timer efter var røgen dog stadig så sundhedsskadelig, at brandvæsnet opfordrede folk til at blive indendøre, lukke vinduer og slukke for eventuel ventilation. Foto: Daniel Bach Nielsen
Søndag middag udbrød der brand i en villa i Hinnerup. Branden spredte sig til nabohuset og afgav i længere tid sundhedsskadelig røg.
Annonce

HINNERUP: Søndag middag udbrød der brand i en villa på Kløvervej 21 i Hinnerup. Det var en ukrudtsbrænder, der var årsag til branden, oplyser Beredskab og Sikkerhed.

Først fik ilden fat i stakittet, og efterfølgende spredte den sig til nabogrundens carport.

Det lykkedes dog brandvæsnet at få ilden under kontrol. Et par timer efter var røgen stadig så sundhedsskadelig, at brandvæsnet opfordrede folk til at blive indendøre, lukke vinduer og slukke for eventuel ventilation. Var det ikke muligt, skulle man søge ud af området.

Advarslen gjaldt for borgere i Hinnerup ved Elmevej, Bøgevej – Engvej – Mosevænget og Kløvervej til og med Dalsvej.

Dette blev ophævet omkring klokken 13.30, hvor ilden var slukket. Politi og brandvæsen var dog fortsat til stede i de efterfølgende timer for at efterslukke.

Hverken dyr eller mennesker kom til skade i branden, men enkelte følte sig efterfølgende generet af røgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Annonce