Annonce
Østjylland

Brand-udrykning til Meny: Lidt for meget røg i rygeovn

Arkivfoto: Annelene Petersen

Beredskab og Sikkerhed Djursland måtte lukke ned for slagteriafdelingens rygeovn i Meny i Grenaa, som ikke kunne komme af med røgen fredag aften.

GRENAA: En kunde i Meny havde lugtet røg og Beredskab og Sikkerhed Djursland blev tilkaldt fredag aften klokken 19.05 til Søndergade 7 i Grenaa.

Og ganske rigtigt var der for meget røg i slagteriafdelingen i kælderen. Personalet var gået hjem, men rygeovnen var i sving, og den kunne af en eller anden årsag ikke komme af med røgen, som så sivede ud i lokalet.

- Vi fik fat på slageren, som kom i løbet af fem minutter. Og vi fik slukket for rygeovnen og gik også på taget for at tilse skorstenen. Der sidder en teknisk installation, der skal suge røgen op, og måske er det den, der er noget galt med. I hvert fald skal skorstensfejeren se på det, siger indsatsleder Bruno Alexander, Beredskab og Sikkerhed Djursland.

Slagteriafdelingen, der producerer varer til delikatessen i Meny, led ikke skade, og der blev luftet godt ud. Heller ikke i selve butikken skete der skade.

- Det var kun meget lidt røg, der nåede derop fra kælderen. Men altså nok til at en kunde opdagede det, siger Bruno Alexander.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce