Annonce
Aarhus

Brand ved skole i Stavtrup

Højvangskolen i Stavtrup. Arkivfoto
Annonce

STAVTRUP: Røgudviklingen var voldsom og flammerne stod ud af en gammel togvogn ved Højvangskole i Stavtrup mandag eftermiddag, da brandvæsenet ankom.

Branden blev anmeldt mandag kl. 14.21 og ifølge teknisk serviceleder på Højvangskolen, Lars Haa, brændte togvognen og et større halvtag på den ret heftigt og røgen var så kraftig, at man ikke kunne se togvognen for røg. Togvognen anvendes til materialer for SFO'en.

- Vognen er helt færdig og skal bare fjernes, siger servicelederen.

Indsatsleder Jesper Hansen fra Østjyllands Brandvæsen roser SFO'en for at have fået børnene hurtigt væk og ringe til brandvæsenet, og der var ingen, hverken voksne eller børn, der kom til skade.

Annonce

En del opmærksomhed

- Men branden tiltrak sig en del opmærksomhed i området, fortæller indsatslederen.

På skolen er skoleleder Ivan Børsting glad for, at branden blev opdaget så hurtigt og at ingen var i fare. Han ved endnu ikke, hvorfor branden opstod.

- Det er for tidligt at sige noget om. SFO'en havde haft bål ved en bålhytte ved siden af togvognen tidligere på dagen. Om det er gløder derfra eller om branden er påsat, aner vi ikke. Det må politiet afklare. Men bålhytten er ikke berørt af branden, konstaterer skolelederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce