Annonce
Aarhus

Brand i flere containere og biler i Gellerup

Foto: Kim Haugaard
Annonce

Mandag aften lidt i midnat var der brand i flere biler og containere i Gellerup. Det oplyser Østjyllands Brandvæsen til Århus Stiftstidende.

- Der er påsatte brande i både containere og biler i øjeblikket. Vi er derude og prøver at få overblikket, siger vagtchefen hos Østjyllands Brandvæsen.

Der er kommet adskillige alarmer på brande i Gellerup mellem 23.30 og 23.45, og vagtchefen oplyser, at der i øjeblikket er mange jern i ilden.

Han var derfor sparsom med informationer kort før midnat.

De påsatte brande i Gellerup mandag aften kommer i kølvandet på flere påsatte brande i Skraldespande i Viby tidligere på aftenen mandag.

Omkring klokken 19 var brandfolk i i området omkring Kaj Munks Vej i Viby for at slutte adskillige påsatte brande i skraldespande.

- Der var brand i flere skraldespande med et par hundrede meters mellemrum, og det er ikke tilfældigt, det sker, sagde indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen, Anders Brix Christensen, til Århus Stiftstidende mandag aften ved 19-tiden.

Kort før midnat var flere brande altså blevet påsat. Denne gang i Gellerup.

- Vi er derude nu og har været der siden cirka 23.30. Der er ild i nogle containere og vi har ikke overblikket endnu, siger vagtchef Bo Christensen fra Østjyllands Politi.

Opdateres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester til rådmand: Træk selv fogedforbud tilbage i plejesag

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Annonce