Annonce
Aarhus

Brand i flere containere og biler i Gellerup

Foto: Kim Haugaard

Mandag aften lidt i midnat var der brand i flere biler og containere i Gellerup. Det oplyser Østjyllands Brandvæsen til Århus Stiftstidende.

- Der er påsatte brande i både containere og biler i øjeblikket. Vi er derude og prøver at få overblikket, siger vagtchefen hos Østjyllands Brandvæsen.

Der er kommet adskillige alarmer på brande i Gellerup mellem 23.30 og 23.45, og vagtchefen oplyser, at der i øjeblikket er mange jern i ilden.

Han var derfor sparsom med informationer kort før midnat.

De påsatte brande i Gellerup mandag aften kommer i kølvandet på flere påsatte brande i Skraldespande i Viby tidligere på aftenen mandag.

Omkring klokken 19 var brandfolk i i området omkring Kaj Munks Vej i Viby for at slutte adskillige påsatte brande i skraldespande.

- Der var brand i flere skraldespande med et par hundrede meters mellemrum, og det er ikke tilfældigt, det sker, sagde indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen, Anders Brix Christensen, til Århus Stiftstidende mandag aften ved 19-tiden.

Kort før midnat var flere brande altså blevet påsat. Denne gang i Gellerup.

- Vi er derude nu og har været der siden cirka 23.30. Der er ild i nogle containere og vi har ikke overblikket endnu, siger vagtchef Bo Christensen fra Østjyllands Politi.

Opdateres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

112

Ung mand stukket med kniv i boligområde: Politiet søgte med hunde

Annonce