Annonce
112

Brandvæsen rykkede ud til brand i rækkehus: - Vi fangede den på et godt tidspunkt

Brandvæsenet sendte røgdykkere ind, fordi de første meldinger lød på at husets beboer befandt sig indenfor. Det var dog ikke tilfældet. Foto: Martin Ravn
Annonce

AARHUS V: Fredag formiddag rykkede Østjyllands Brandvæsen ud til Bronzealdervej i det vestlige Aarhus, da de havde fået anmeldelse om en brand i et rækkehus.

Da brandvæsnet kom ud til adressen, mødte de husets to naboer, som mente, at beboeren var hjemme. Derfor skyndte man at sende røgdykkere ind i huset, ligesom ambulance og politi blev tilkaldt.

Det viste sig dog, at husets beboer ikke var hjemme, og derfor drejede opgaven sig "kun" om brandslukning.

- Da vi kommer ind, er der ild i en sofa og en lænestol. Den har været lukket inde og er blevet rigtig varm - det inderste lag af nogle af vinduerne var knust af varmen - men vi nåede at fange den på et godt tidspunkt, og fik den slukket og kontrolleret, fortæller Anders Brix Christensen, indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen.

Ifølge indsatslederen har branden lavet brandskader og store røgskader på væggene og overfladerne i stuen, og lettere røgskader i de andre rum i huset. Men altså ingen personskade i forbindelse med branden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce