Annonce
AGF

Brandvarme Bundu vil ikke kommentere på transferrygter

Mustapha Bundu lagde op til tre mål da AGF slog FC Nordsjælland 3-1. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Mustapha Bundu var søndag involveret i alle tre AGF-mål og har i de seneste seks kampe enten scoret eller assisteret knap to mål per kamp.

FODBOLD: For anden hjemmekamp i træk sikrede Mustapha Bundu sig et hattrick for AGF.

Hvor han imod AaB for to uger siden selv scorede tre gange, lagde han søndag op til alle AGFs mål i 3-1-sejren over FC Nordsjælland.

Han assisterede både Jakob Ankersen og Bror Blume mens han blev nedlagt i feltet, der gav det straffespark, som Patrick Mortensen scorede på.

En stærk præstation af landsholdsspilleren fra Sierra Leone.

- Jeg vil tage en præstation som den i dag i hver kamp. For mig handler det om at hjælpe holdet, sætte chancer op og score selv. Men det vigtigste er, at vi vinder, sagde Mustapha Bundu.

Han har nu været involveret i 11 mål i de seneste seks kampe, fem mål og seks oplæg. Det er et meget bedre output end den 22-årige hidtil har leveret i sin AGF-karriere. Hvad er der sket?

- Det handler om hårdt arbejde på træningsbanen, men også om vores taktik. Jakob Ankersen og jeg, der spiller på kanterne, løber dybt og midtbanespillerne er gode til at finde os. Ankersen er involveret i mange af de mål, jeg har været med i, og det er fordi, han og jeg er blevet bedt om at presse modstanderne højt på banen.

Drømmer du om noget større end AGF efter sådan en periode, du har haft?

- Nej, lige i øjeblikket er det ikke noget, jeg bekymrer mig om. Jeg har en lang kontrakt på næsten to år, så jeg tager det som det kommer. Vi har vigtige kampe forude og dem fokuserer jeg på, sagde Mustapha Bundu, der ikke ønskede at forholde sig til en konkret historie fra B.T. om en amerikansk klub, der i sommer jagtede AGFeren.

- Jeg har også hørt om det på samme måde som jer, men jeg ønsker ikke at kommentere på det.

Superliga, 11. runde

  • AGF – FC Nordsjælland 3-1 (1-1)
  • Mål: 1-0 Jakob Ankersen (6.), 1-1 Kian Hansen (41.), 2-1 Bror Blume (62.), 3-1 Patrick Mortensen (straffespark, 65.)
  • AGF (4-1-4-1): Aleksandar Jovanovic – Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen – Nicolai Poulsen (Zach Duncan, 58.) – Mustapha Bundu, Mustafa Amini, Bror Blume, Jakob Ankersen (Gift Links, 78.) – Patrick Mortensen (Nicklas Helenius, 84.)
  • FC Nordsjælland (4-3-3): Nicolai Larsen – Mads Døhr Thychosen, Kian Hansen, Ulrik Yttergård Jenssen, Clinton Antwi (Mathias Rasmussen, 29.) – Mohammed Kudus, Jacob Steen Christensen (Oliver Marc Rose-Villadsen, 68.), Magnus Kofod Andersen – Isaac Atanga (Abu Francis, 77.), Mikkel Rygaard, Mikkel Damsgaard
  • Advarsler: Mustafa Amini, Niklas Backman, Casper Højer Nielsen, AGF. Isaac Atanga, Ulrik Yttergård Jenssen, FC Nordsjælland
  • Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen
  • Tilskuere: 9.149 på Ceres Park

Meget at arbejde med

Selvom Mustapha Bundu igen stjal showet på Ceres Park, så kan kantspilleren stadig forbedre sig på mange områder.

Blandt andet så han - ligesom i sidste uge mod OB - skidt ud ved FC Nordsjællands mål.

- Han er afgørende igen i dag, og det er han som oftest når vi får sat ham op i de rigtige positioner, men han har også en periode i første halvleg hvor han havde kæmpe problemer. Der er masse at arbejde med endnu.

- Som alle andre spillere er han her for at vi kan gøre ham bedre og han skal hjælpe os i den periode, han er her. Og derfra er det kvaliteten af spillerens egen præstation, som afgør, om han en dag skal op til PC (Peter Christiansen, sportschef i AGF, red.) og få en snak med ham, sagde AGFs cheftræner David Nielsen, der derudover heller ikke ønskede at forholde sig til, om Bundu kan være på vej videre fra AGF.

Mustapha Bundu kom til AGF i sommeren 2016.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce