Annonce
Østjylland

Bredbåndspulje: Det gælder om at være hurtig

- Snart handler det ikke længere ”kun” om TV og spil. Telemedicin og meget andet venter lige om hjørnet. Vi skal være på forkant med det hurtige bredbånd, for at både Norddjurs og resten af Østjylland bliver en del af den udvikling, siger Jan Petersen (S), borgmester i Norddjurs Kommune. PR-foto
Det kræver handling nu at få del i de forventede 100 millioner støttekroner til hurtigt bredbånd.

Mørke: Du skal være hurtig for at blive hurtig. 2019 er nemlig sidste år med offentlige puljemidler til hurtigt bredbånd, lyder det i en pressemeddelelse.

Hele Østjylland inviteres til informationsmøde med Energistyrelsen, en uge inden ansøgningsproceduren til dette års bredbåndspulje går i gang.

Mødet for alle borgere og erhvervsdrivende holdes i Udviklingsparken i Mørke tirsdag 23. april klokken 16, hvor man blandt andet får noget at vide om tanker/intentioner og eventuelle ændringer i forhold til 2018.

Man kan læse om mødet på djursonline.dk. Udviklingsparken i Mørke ligger i Syddjurs Kommune, der med over 10 millioner kroner i 2018 var den kommune i landet, der fik det højeste tilskud.

Bredbåndskoordinator Henrik Friis arbejder for begge Djursland-kommuner – Norddjurs og Syddjurs.

- Det er utrolig vigtigt, at borgere, virksomheder og sommerhusejere med flere i landområder selv gør en aktiv indsats for at få hurtigt bredbånd, siger han.

Borgmester i Norddjurs Kommune, Jan Petersen (S), siger:

- Snart handler det ikke længere "kun" om TV og spil. Telemedicin og meget andet venter lige om hjørnet. Vi skal være på forkant med det hurtige bredbånd, for at både Norddjurs og resten af Østjylland bliver en del af den udvikling, siger Jan Petersen.

Borgmesterkollega i Syddjurs Kommune, Ole Bollesen (S), siger:

- Jeg er ikke i tvivl om, at de senere års omfattende udbredelse af fibernet på Mols har stor betydning for, at så mange familier nu søger til området, siger Ole Bollesen.

Informationsmøde

2019 er sidste år med Bredbåndspuljen, og udbredelsen af hurtigt bredbånd har afgørende betydning for udviklingsmulighederne i Østjylland.

Informationsmøde med Energistyrelsen tirsdag 23. april kl. 16-18 i Udviklingsparken, Fabriksvej 5, 8544 Mørke.

Se også djursonline.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Lup på køkken, jordvarme og ridebane: Dan Jord involveret i stor svindelsag i boligforening

Annonce