Annonce
Østjylland

Britisk jazzdiva fejrede Lady Ella i Odder

Claire Martin og hendes band skabte en god stemning i Kulturkøkkenet. Pressefoto

Fyldte Kulturkøkkenet med god stemning

Odder: Lørdag aften sluttede Odder Little Culture Club sin første sæson af med den britiske jazzstjerne Claire Martin og hendes band.

Kulturkøkkenet i Vitapark var denne aften omdannet til en intim jazzklub med runde borde, langborde af planker og håndlavede lilla tapeter hængende ned fra loftet. Næsten 100 af gæsterne var mødt frem to timer før koncerten for at spise Tapaz fra den lokale Madhimlen.

- Vi kunne ikke ønske os en bedre afslutning på vores første sæson. Endnu en udsolgt koncert, og igen fik vi set en kunstner af utrolig høj kvalitet her i Odder. Vi er lykkedes med at skabe rammer, som kunstnerne befinder sig godt i, fortæller Christian Schrøder, formand i Odder Little Culture Club.

Den britiske jazzdiva brugte koncerten i Odder til at hylde sit helt store idol Ella Fitzgerald, som i år ville være fyldt 100 år. Gæsterne blev derfor taget med på en rejse gennem Ella Fitzgeralds meget lange karriere, og at dømme efter de i flere omgange stående klapsalver, nød publikum at være på rejsen med den meget nærværende Claire Martin.

OLCC medlem på scenen

Med på scenen var også bestyrelsesmedlem i Odder Little Culture Club Kristian Leth, der er professionel trommeslager, og har turneret rundt med Claire Martin i denne sæson. Han mærkede publikums begejstring.

- Vi har haft en meget succesfuld turné rundt i Skandinavien, så dette var for mig en rigtig dejlig måde at afslutte den på, siger han.

Bestyrelsen i Odder Little Culture Club er i gang med at evaluere på den første sæson og samtidig kigge frem på næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce