Annonce
AGF

Bror Blume: Vi skal stile endnu højere

Bror Blume jubler efter sin scoring til 2-0. Mustapha Bundu har åbenlyst også en en fest over den flotte halvflugter. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Midtbanespilleren var blandt AGFs bedste mod Sønderjyske, og ser ingen grund til, at holdet ikke kan slutte bedre end den nuværende fjerdeplads.

FODBOLD: - Der var lidt spindelvæv deroppe. Det skulle væk, lød det grinende fra AGFs Bror Blume efter søndagens sejr på 4-2 over Sønderjyske, hvor han diskede op med et af opgørets fineste momenter: Scoringen til 2-0.

En første halvleg tæt på UG med kryds og slange, og så ellers en rodebutik efter pausen, endte med tre point, og den teknisk begavede midtbanespiller så kampen på samme måde.

- Vi spiller først og fremmest godt i første halvleg. Vi lykkedes med alt det, vi gerne ville. Vi får stillet os i den højde, vi havde snakket om på forhånd, og arbejdede så ud fra det. Vi lukker dem jo helt ned, og skaber masser af chancer, kom det fra ham efter slutfløjtet.

- Det bliver noget værre rod efter pausen, og vi skal jo ikke lukke dem tilbage i kampen. Men det gør vi. Vi begynder at tage nogle dumme beslutninger, og glemmer, hvad vi gjorde godt til at starte med, men heldigvis får vi slået tilbage, så vi kan gå herfra med tre point, kom det fra Bror Blume.

- Vi får skabt det, vi kan forvente, og lidt mere til, så det er svært at sige noget dårligt om. Jeg føler mig rigtig tilpas derinde, og det uanset om det er Thorsteinsson eller Ankersen, der spiller på kanten. Og så kender jeg jo Casper Højer, sagde han.

Netop Casper Højer Nielsen var også glad for AGF-sammenspillet i venstre side af banen.

- Vi spillede fandeme godt i vores side i første halvleg, men Bundu og Munksgaard bød sig også godt til i modsatte side. Det mister vi lidt efter pausen, og det havde virkelig ikke været til at bære, hvis vi for alvor havde lukket dem ind i kampen, lød det fra AGF-backen.

Tilbage til Blume. Tilfreds med at være firer i tabellen efter 16 kampe?

- Ja, overordnet er det tilfredsstillende. Vi vil gerne vinde hver eneste kamp, så på den måde er vi ikke tilfredse med at ligge, hvor vi gør. Vi vil mere end det. Vi har givet os selv et fornuftigt udgangspunkt, men det er vigtigt ikke at blive tilfredse, men hele tiden være sultne.

Er det I har leveret til en fjerde -eller femteplads?

- Jeg synes, at vi sagtens kan slutte højere end det. Vi har gjort det godt mod alle de hold, der ligger over os lige nu, og jeg synes, at vi begynder at vise flere sider af os selv. Vi er et powerhold, men kan også spille bolden godt rundt. Det viste vi i de første 45 minutter, sagde Bror Blume.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce