Annonce
Aarhus

Bruuns Galleri vil udvide med 30 butikker

Arkivfoto: Brian Rasmussen/Scanpix

Bruuns Galleri udvider og gør plads til 30 nye, internationale kædeforretninger i Aarhus.

Af de 18 butikscentre, Steen & Strøm driver i Danmark, er Bruun's Galleri det, der har størst succes.

Derfor er udviklingsdirektør Karen Nielsen ikke det mindste betænkelig ved at samarbejde med DSB Ejendomsudvikling og Aarhus Kommune om en større udvidelse af galleriet.

Den får plads til 30 butikker i et samlet butiksareal på cirka 8000 kvadratmeter over en ny busterminal øst for Aarhus H og ud mod Ny Banegårdsgade.

Annonce

Til sammenligning rummer det eksisterende Bruun's Galleri 92 butikker på cirka 28.000 kvadratmeter butiksareal.

Karen Nielsen forventer, at de nye butikker vil være interessante for nogle af de internationale butikskæder, der endnu ikke har slået teltpælene ned i Danmark.

»Vi er løbende i dialog med internationale kæder, der ønsker at være i Danmark. Helst vil de naturligvis til København, men derefter følger Aarhus. Det er en spændende dialog, som bliver endnu mere spændende, når vi kan tilbyde kæderne arealer i Aarhus, som er både store og synlige nok til at opfylde deres krav,« siger Karen Nielsen.

Bruuns Galleri har to procent af markedet i sit østjyske markedsområde.

»Og vi tror på, at udvidelsen gør det muligt at øge væksten,« siger Karen Nielsen.

Mens busterminalen kommer til at ligge på samme niveau som butikkerne i ­Bruun's Galleris nederste etage, så kommer butikkerne i den nye del af galleriet til at ligge på niveau med dem på øverste etage.

Gennem en gangbro skabes der adgang mellem det gamle og det nye galleri.

Desuden bliver der efter de foreløbige planer adgang til det nye Bruuns Galleri fra Ny Banegårdsgade og fra trapper inde i banegårdshallen.

Ud mod Ny Banegårds­gade planlægger Bruun's Galleri at opføre butikslokaler i to etager hele vejen fra postkontoret ned til krydset, hvor busserne svinger ind og ud af busterminalen Bruuns epap

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce