x
Annonce
Sport

Bruyne om City-sejr: Vi svarede fantastisk igen

Sergio Perez/Reuters
Kevin De Bruyne fremhævede Manchester Citys evne til at rejse sig, efter at Real Madrid kom foran.

Manchester City er godt på vej mod kvartfinalerne i Champions League, efter at den første ottendedelsfinale mod Real Madrid blev vundet 2-1 på udebane.

Annonce

Real Madrid kom ellers foran med 1-0 i anden halvleg, men City slog tilbage med to mål i de sidste 12 minutter.

Kevin De Bruyne satte først Gabriel Jesus op til udligningen, og siden konverterede belgieren et straffespark til sejrsmålet. Efter kampen blev han kåret som banens bedste.

- Det blev en god første kamp for os. Vi havde vores problemer i de første 15 minutter, men vi kom igennem stormen. Halvlegen var rimelig lige, men vi kom bedre ud til anden halvleg.

- Deres mål kom på et skidt tidspunkt, hvor vi ellers dominerede, men vi svarede igen på en fantastisk måde. "Gaby" scorede smukt, og straffesparket var meget vigtigt, siger Kevin De Bruyne til BT Sport ifølge uefa.com.

Real Madrid var blot 12 minutter fra at få et stærkt udgangspunkt med til returkampen i Manchester, men holdet har ifølge Casemiro tro på, at billedet kan vende endnu en gang i England.

- Det er slet ikke slut endnu. Vi spillede 75 spektakulære minutter mod et stærkt hold. Så kom der 15 minutter, hvor vi slet ikke gjorde, hvad vi skulle. Derfor kom City tilbage og eliminerede vores føring.

- Vi har et stort arbejde foran os nu, men hvis nogen er i stand til at overkomme sådan en opgave i en returkamp, er det Real Madrid, siger Casemiro.

Returopgøret i Manchester spilles 17. marts.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce