Annonce
Kultur

Bryan Adams tweeter afbud: Ingen marts-koncerter i Horsens

Ingen Bryan Adams i Horsens, Vejle eller København i denne omgang. Verdensstjernen tweeter afbud. Arkivfoto: Torben Juhler
Mens den canadiske rockstjerne har fået nye koncert-datoer i Vejle og København, var der tirsdag formiddag ingen udmelding fra Horsens & Friends om en flytning af Adams besøg i Forum Horsens.
Annonce

Horsens: Der var mandag lang, løbende næse til de cirka 10.000 publikummer, der har købt billet til to udsolgte Bryan Adams-koncerter i Horsens i denne måned.

Koncerterne skulle have fundet sted i Forum Horsens 18. og 19. marts, men efter fredagens udmelding fra statsministeriet, om at arrangementer med flere end 1000 deltagere bør aflyses på grund af frygten for spredning af corona-virus, valgte verdensstjernen mandag selv valgt at droppe besøget i Horsens.

Det skete via et tweet udsendt af musikeren, som også skulle have givet marts-koncerter i Vejle og København.

I tweetet skriver Bryan Adams, at myndighederne i både Danmark og Norge har aflyst hans koncerter på grund af corona-virus-udbruddet. Han beklager meget og beder sine fans stå standby, indtil koncerterne kan dato-sættes på ny.

Annonce

Nye datoer

Mens koncerterne i både Vejle og København hurtigt har fået nye datoer i maj, henholdsvis den 16. og 17. maj, havde Horsens & Friends tirsdag ved Horsens Folkeblads deadline endnu ikke meldt ud, om det også er lykkedes at flytte Forum Horsens-koncerterne.

Direktør i Horsens & Friends Claus Visbye fortalte mandag, at han ikke var informeret om verdensstjernens afbud på forhånd.

- Vi vidste ikke noget om det. Det kommer midt i en afklaringsproces, forklarer Claus Visbye, som med Horsens & Friends har mange penge på spil ved koncerterne.

Om Bryan Adams proaktive udmelding flytter noget i det store spil om, hvem der skal betale hvad i forbindelse med aflysningerne, er for tidligt at sige.

Det ligger dog fast, at der arbejdes på nye koncertdatoer med den populære canadier, så de mange fans, der rev billetterne væk til de aflyste arrangementer, kan få den oplevelse, de har betalt for.

- Vi melder noget ud, så snart vi ved mere, siger Claus Visbye, som mandag også måtte vinke farvel til afviklingen af årets finale i X Factor, der skulle have fundet sted i Forum Horsens 3. april. Finalen skal nu sendes fra Brøndby, oplyser TV2.

Udsolgte koncerter med Niels Hausgaard 20. og 21. marts ligeledes i Forum Horsens skal formentlig også skubbes til afvikling senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Aarhus

Dagens corona-tal: Ja tak - lad os bare få flere af den slags meldinger

Annonce