Annonce
Østjylland

Bummert af brødflov lastbilchauffør: Diesel ud over det hele

Lastbilchaufføren var i færd med at levere brød til Fakta, da han ved et uheld fik revet hul på lastbilens tank. Arkivfoto
Annonce

Randers: En lastbilchauffør, der skulle levere brød til Fakta på Nattergalevej, fik søndag morgen omkring klokken 4.30 en uheldig start på dagen.

Da manden var ved at vende rundt på butikkens parkeringsplads, påkørte han nemlig en pullert, der rev hul på lastbilens tank. Brand og Sikkerhed i Randers rykkede derfor hurtigt ud, til hvad de i første omgang troede var et benzinudslip.

Det viste sig dog at være diesel, der var i tanken, hvilket er betydeligt mindre brandfarligt.

- Da vi kommer frem, vælter det ud med diesel på fliserne og videre ned i en kloakrist, så det første vi gør, er at forhindre, at der løber mere ned i kloakken, siger indsatsleder Christian Nøddelund.

Det lykkedes hurtigt at få stoppet den store mængde diesel med absorberingsmiddel, og ved inspektion af kloakken viser det sig, at sandfanget havde opfanget omkring 80 liter diesel, så det ikke var fortsat helt ned i kloaksystemet.

Efter cirka en times tid var der ryddet op på stedet. Lastbilchaufføren fik forbud mod at køre derfra, men det ville, som indsatslederen udtaler, i sagens natur også have været svært.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce