Annonce
Aarhus

Bundsgaard ny borgmester i Aarhus

<p>Jacob Bundsgaard Johansen tiltræder som ny borgmester i Aarhus på byrådsmødet 10. august 2011 og efterfølger Nicolai Wammen, der fratræder og samtidig søger orlov fra Aarhus byråd for at føre valgkamp til Folketinget. Følg med på stiften.dk klokken 16</p>

Skiftedag på byrådsmødet onsdag 10. august. Her sætter jacob Bundsgaard

Jacob Bundsgaard Johansen tiltræder som ny borgmester i Aarhus på byrådsmødet 10. august 2011 og efterfølger dermed Nicolai Wammen, der fratræder og samtidig søger orlov fra Aarhus byråd for at føre valgkamp til Folketinget.

»Jeg har kendt Nicolai i mange år både personligt og professionelt. Han har været en fremragende borgmester for byen, og han vil blive savnet i Aarhus Byråd. Omvendt ved jeg, at han kommer til at sætte sit præg på landspolitikken, så endnu flere får glæde af hans stærke visioner og knusende dygtighed,« udtaler Jacob Bundsgaard.

I den kabale, der følger i Socialdemokratiet, overtager Lotte Cederskjold posten som politisk ordfører efter Kristian Würtz, og suppleanten Eva Ryberg indtræder som medlem af Aarhus Byråd.

Annonce

»Jeg kan ikke forestille mig en bedre og vigtigere opgave end at stå i spidsen for Aarhus. Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet og gør det med stor ydmyghed. Jeg er født og opvokset i Aarhus, og byen betyder meget for mig. Jeg føler mig privilegeret, og er glad for den tillid og opbakning, der bliver vist mig. Som byens borgmester vil jeg stå for et bredt samarbejde om byens fremtidige udvikling,« siger kommende borgmester, Jacob Bundsgaard. Derfor går Wammen af

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce