Annonce
Aarhus

Burgerkæde genåbner restauranter i Risskov og Bruuns Galleri

Sunset Boulevard er klar til at genåbne restauranterne i Risskov og Bruuns Galleri efter de har gennemgået en større renovering. Foto: Agnete Nørgaard Larsen
Sunset Boulevards to restauranter har gennemgået en totalrenovering og er igen klar til lange sandwich og burgere over disken. Restauranten i Bruuns Galleri kan dog først åbne, når restriktionerne for storcentre lempes.

AARHUS: Burger og sandwichkæden Sunset Boulevard gør klar til at åbne to af sine restauranter i Aarhus igen. Afdelingerne i Risskov og Bruuns Galleri har gennemgået en totalrenovering og kan nu snart slå dørene op igen. Restauranten i Bruuns Galleri kan dog først åbne, når restriktionerne for storcentre lempes. Sunset Boulevard i Risskov åbner op 28. januar for take away.

I forbindelse med genåbningen får de to afdelinger også nye ejer, idet franchisetager Brian Houensgaard over driften af restauranterne.

- Jeg glæder mig til at overtage to veldrevne restauranter med fantastiske placeringer i Aarhus. Sunset Boulevard er for mig meget mere end bare en god burger. Vi skal i samarbejde sørge for, at vores gæster får en god oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen. Jeg har store forventninger til restauranternes engagerede teams, og jeg er sikker på, at vi sammen kan gøre dem til endnu større succeser. Desværre betyder corona-pandemien, at vi alle må væbne os med tålmodighed i forhold til genåbningen af restauranten i Bruuns Galleri. Både jeg og teamet i Bruuns Galleri håber på, at det sker inden for den nærmeste fremtid, siger Brian Houensgaard i en pressemeddelelse.


Jeg glæder mig til at overtage to veldrevne restauranter med fantastiske placeringer i Aarhus. Sunset Boulevard er for mig meget mere end bare en god burger.

Brian Houensgaard


Sunset konceptet er ikke nyt for Brian Houensgaard. Han er allerede franchisetager af restauranterne på Klostertorv, Skejby og Gammel Aarhusvej i Randers.

Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag er sammenlagt 43 Sunset Boulevard-restauranter spredt udover Danmark samt en på Færøerne og en i Grønland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny finansdirektør i Atea

AGF

Bag om bruddet: Metoo-sag kostede Haysen jobbet i AGF

AGF

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

Annonce