Annonce
Alarm 112

Bus skøjtede af alléen og spærrede vejen til Moesgaard Museum

Linje 18 spærrede fuldtstændig Moesgård Allé lige før Moesgaard Museum klokken 13.00, da den i det glatte føre røg i grøften. Foto: Ravn
Vintervejret fortsætter i Aarhus og omegn, hvor en bus onsdag skøjtede af Moesgård Allé, så vejen til Moesgaard Museum var lukket.
Annonce

MOESGAARD: Det var rigtig glat på de århusianske veje onsdag. En ledbus røg af Moesgård Allé og spærrede ved middagstid vejen til Moesgaard Museum for andre bilister.

Chaufføren kunne nærmest kun se til i svinget fra Ny Moesgårdvej ind på Moesgård Allé lige før indkørslen til museet og dets P-pladser, da bussen røg i grøften.

Det var linje 18, som tæt på sin endestation ikke nåede længere. Ledbussen var låst i to med sin ene halvdel i grøften og den anden på tværs af alléen. Uheldet betød, at Midttrafik en periode var nødsaget til at korte linje 18 af.

Klokken 15 var bussen hjulpet tilbage på vejen, og det var igen muligt at køre på Moesgaard Allé helt ned til skoven og museet.

Torsdag varsler vejrudsigten i øvrigt ikke sne i de store mængder, som faldt over Aarhus onsdag. Det bliver til gengæld hylende koldt med frost ned til fem minusgrader, så der kan være glatføre mange steder i regionen torsdag morgen, lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut.

Mens bussen spærrede indkørselsvejen til Moesgaard Museum mod vest, boltrede børnene sig på den anden side mod øst med den klassiske sportsgren: Kælkning. Foto: Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce