Annonce
Aarhus

Buskrig i ny fase: Rejs Aarhus-København for 49 kroner

Man kan flere morgener komme med Kombardo Expressen - og Molslinien - for blot 49 kr. Foto: Molslinjen.

Buskrigen på ruten Aarhus-København er gået ind i en ny fase. På enkelte afgange får man næsten smidt billetter i nakken.

Annonce

AARHUS: De senere år er prisen for at rejse mellem Aarhus og København med offentlige transportmidler bare faldet og faldet. Nu sættes der ny rekord.

Århus Stiftstidende tjekkede priserne en enkelt dag, onsdag 3. oktober, og den dag kan man klokken 05.20 komme fra Aarhus-København med Kombardo Expressen for blot 49 kroner. Turen går i bus over Kattegat med en af Molslinjens færger.

klokken 8.45 bliver man sat af i København.

Samtidig er det blevet mere reglen end undtagelsen, at man kan købe en enkeltbillet for 99 kr. Det er prisen på langt de fleste afgange. Først når en afgang er ved at være fyldt op, sættes prisen tilsyneladende op.

Samme prispolitik har Kombardo Expressens hovedkonkurrent på ruten, den tyske busgigant Flixbus, tilsyneladende. Også her er det mere end reglen end undtagelsen, at en enkeltbillet koster 99 kr.

Dog kommer man typisk til at betale mere, hvis man bestiller billet blot nogle dage før afrejse.

At priserne har fået et ekstra nøk nedad kan skyldes, at konkurrencen mellem Kombardo Expressen og Flixbus er blevet intensiveret på det seneste.

Som Århus Stiftstidende kan fortælle, så er samarbejdsklimaet mellem de to konkurrenter ikke længere det bedste. Flixbus mistænker ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger Kombardo Expressen for at skrue prisen op, når busserne fra Flixbus skal med færgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce