Annonce
Aarhus

Butiksdetektiv i Bauhaus ville stoppe knivtyv: Blev så overfaldet af tre personer

Bauhaus i Tilst var søndag udsat for et tyveri, der endte med at udvikle sig, da butikkens detektiv blev overfaldet af flere mænd. Arkivfoto: Kim Haugaard
Et tyveri i Tilst blev søndag eftermiddag til et røveri, da butiksdetektiv i Bauhaus blev slået ned, efter han afslørede tyven.

AARHUS: En butiksdetektiv i Bauhaus i Tilst blev søndag klokken 15.13 opmærksom på en mistænkelig person.

Detektiven besluttede derfor at følge efter ham inde i butikken på Anelystparken, hvor han bemærkede, at manden tog en pakke fra området med hobbyknive med sig. Han fulgte derefter manden på afstand i butikken, inden han mistede manden af syne.

Kort efter forlod manden kasselinjen uden at betale for noget. Detektiven fulgte efter og så, at manden på parkeringspladsen tog en pakke med en kniv op fra bukselinningen. Han pakkede kniven ud og gik hen til et busstoppested.

Detektiven tilkaldte forstærkning og gik herefter hen til manden, præsenterede sig og gjorde ham opmærksom på, at han havde set ham tage kniven fra Bauhaus uden at betale for den. Manden forklarede, at han havde kastet kniven fra sig, men fulgte alligevel, i første omgang, med vagten tilbage til Bauhaus.

Kort efter forsøgte manden dog at rive sig fri, og da det ikke lykkedes, gav han detektiven to knæ i skridtet, hvorefter han gav ham et knytnæveslag i ansigtet. Herefter kom to andre personer løbende og skubbede vagten væk, så manden fik held til at løbe fra stedet. De to personer satte sig herefter ind i en bil og kørte fra stedet.

Østjyllands Politi efterlyser nu vidner til røveriet, og beskriver i den forbindelse gerningsmanden som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • 15-18 år
  • 175-180 cm høj
  • Almindelig, lidt buttet af kropsbygning
  • Mørk i huden og med sort, kort og lidt krøllet hår
  • Var iført en sort sweatshirt, muligvis med hvid/guld-staffering over ærmet, samt stramme blå jeans

Oplysninger i sagen kan gives på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce