Annonce
Aarhus

Butiksindehaver krydser fingre: Vi savner at snakke med kunderne

Anne-Mette Juel Tassing (forrest) og Johanne Elizabeth Kjær Pedersen har travlt med at gøre klar til genåbning af Hørlyck i Vestergade, der har fået en masse nye forårsvarer hjem. Foto: Kirstine Lefevre Sckerl
Indehaveren af skoforretningen Hørlyck er taknemmelig for støtten fra kunderne, for den seneste nedlukning har været hård. Nu ser hun frem til snart at kunne byde dem indenfor i forretningen igen.

AARHUS: Tre store kasser med varer venter på at blive pakket ud, for selv om tøj og skoforretningen Hørlyck i Vestergade pt er tvangslukket på grund af corona, så skal der stadig nye varer på hylderne.

For foråret er lige om hjørnet, og det er en snarlig genåbning måske også.

Indehaver Birthe Didriksen krydser fingre for, at de foreløbige udmeldinger om, at butikker på under 5000 kvadratmeter må åbne op fra på mandag, bliver virkelighed.

- Det vil ændre så mange ting. Denne anden nedlukning har bare være meget værre end den første. Især i modebranchen. For efter kort tid er sko og tøj ikke det samme værd mere. Vi fik ikke hele julehandlen og heller ikke udsalget i januar. Vi står med et stort vintervarelager, som ikke er blevet solgt. Det er barskt. Hjælpepakkerne er fantastiske, men det er jo ikke dem, der redder vores butik. Det holder bare lige skindet på næsen, så en genåbning vil hjælpe, siger hun.

Hørlyck

Butikken Hørlyck er en af de mange detailbutikker som lige nu håber på at kunne komme med i første bølge af genåbningen.

Forretningen ligger i Vestergade men har også en online del på hoerlyckaarhus.com/

Hørlyck har foruden den fysiske butik i midtbyen også en nethandel, og det har været alfa-omega de seneste to og en halv måned.

Annonce

Nye varer vælter ind

- Vi er mega-lykkelige for at så mange har støttet de små butikker og støttet os online, så vi også er her i dag. Vi er dybt taknemmelige for vores kunder, siger Birthe Didriksen, der dog virkelig glæder sig til at stå ansigt til ansigt med kunderne igen.

Kunderne må nøjes med at kigge ind ad vinduerne til Hørlyck lidt endnu. Men indehaver Birthe Didriksen håber, at hun kan tage imod dem inde i butikken allerede fra på mandag. Foto: Kirstine Lefevre Sckerl

- Vi mangler at snakke med kunderne, og jeg tror også de mangler os. Det vælter ind med nye varer, vi er helt elektriske og håber, at vi får lov til at åbne. Vi er klar til at håndtere restriktionerne, det har vi også tidligere været gode til, og vi gør vi glædeligt for at kunne snakke med kunderne. Det er jo derfor, vi har en butik, siger hun med glæde i stemmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Johnson & Johnson genoptager vaccine-udrulning i Europa

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce