Annonce
Aarhus

Butikskæde lukker alle sine butikker - også i Aarhus

Plint lukker sin butik på Strøgt i Aarhus, og har samtidig valgt at holde ophørsudsalg i kædens øvrige butikker i Vejle, Odense og København. Foto: Niki Ranch

Interiørbutikken Plint lukker i Aarhus og tre andre byer og satser nu udelukkende på nethandel.

AARHUS: Interiørbutikken Plint på Strøget i Aarhus er snart fortid.

Kæden bag butikken har besluttet at lukke samtlige fysiske butikker.

Lukningen af tre af kædens fire butikker annoncerede Plint i sidste uge på Facebook. Det gælder de tre butikker i Vejle, Aarhus og Odense. Men kæden har nu også valgt at lukke den oprindelige butik, som Plint åbnede i Købmagergade i København tilbage i 2002. Her starter Plint ophørsudsalg torsdag.

- Vi lukker vores fysiske butikker, fordi det ikke hænger sammen. Vi har flere udgifter end indtægter, mens det går godt med vores webbutik, som vi kører videre med. Det er klart fremtiden, men det er med blødende hjerte, at vi lukker vores fysiske butikker. Vi er købmænd, der synes, det er sjovt at sælge varer. Men vi kan se, at vi sælger langt flere varer i vores webshop end i vores fysiske butikker. Det tager vi konsekvensen af nu og lukker butikkerne. Så skal vi finde på noget andet at lave i byerne, fortæller Anna Tea Tranaes, butikschef i Plint.

Vi lukker vores fysiske butikker, fordi det ikke hænger sammen. Vi har flere udgifter end indtægter, mens det går godt med vores webbutik, som vi kører videre med. Det er klart fremtiden.

Anna Tea Tranaes, butikschef i Plint

Det 18 år gamle selskab Tranaes Company A/S, der står bag Plint-butikkerne, er kommet ud af de seneste to regnskabsår med underskud på henholdsvis 53.000 kroner og 688.000 kroner i årene 2017/16 og 2016/15, mens kæden året før havde et overskud på 354.000 kroner. I samme periode er egenkapitalen faldet fra 1,6 millioner kroner til 857.000 kroner.

Snart kan man kun købe butikkernes brødkasser, tekander, viskestykker, møbler og andet interiør på webshoppen Plint.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce