Annonce
112

Butikstyv indhentet af cyklende betjente

Arkivfoto

Horsens: En 46-årig mand fra Horsens blev torsdag eftermiddag anholdt og sigtet for butikstyveri, efter han forsøgte at stikke af fra politiet.

Det var to betjente, som overværede en demonstration på Rådhustorvet i Horsens, der lagde mærke til manden, der er en gammel kending af politiet.

- Da han lagde mærke til betjentene, stak han af. Det fik betjentene, der var på cykel, fordi de fulgte demonstrationen på vej, til at sætte efter ham, og de indhentede ham efter kort tid, fortæller politikommissær Mick Klausen fra Sydøstjyllands Politi.

Da den 46-årige blev standset, havde han to Hugo Boss-parfumer til en værdi af 1780 kroner på sig. De var kort forinden stjålet fra en Matas-butik i nærheden.

Manden blev sigtet for tyveriet og derefter løsladt igen, oplyser Mick Klausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce