Annonce
Aarhus

Butleren James forsvandt og kom hjem i to stykker: Torsdag blev han fejret

Torsdag var der fest foran Clarina Blomster på hjørnet af Skt. Pauls Kirkeplads til ære for butleren James, der endelig er kommet tilbage på sin vante plads. Foto: Camilla Wilhardt Boesen

James, der plejer at stå på hjørnet af Skt. Pauls. Kirkeplads foran blomsterbutikken Clarina Blomster, er kommet hjem. Og det blev fejret med - selvfølgelig - blomster. Og så bød butleren på både vin og kage.

Annonce

AARHUS: Butleren James' hjemkomst blev fejret torsdag. Jean Larsen og Lene Højlund Jacobsen fra Clarina Blomster delte solsikker ud til alle forbipasserende, James stod på sin plads og delte vin ud fra sit fad - godt nok et nyt et af slagsen - og så var der kage med et billede af James og ordene "Velkommen hjem James".

Det var reception, som man kender det. Bortset fra at receptionen var rykket ud på gaden, på hjørnet af Skt. Pauls Kirkeplads. Og nå ja, så var receptionen for en ikke levende butler, der var blevet stjålet, men kommet hjem igen.

Det var vel at mærke en butler, der ikke så ud helt som inden han forsvandt.

- Jeg har jo siddet og samlet ham og malet ham i går, men det var godt nok svært at finde den samme farve, som han havde inden, så hans ansigtsfarve er blevet en smule anderledes, grinede Lene Højlund Jacobsen, indehaver af Clarina Blomster.

Hun forklarede, at hun godt nok modtog James i tre kasser, dengang hun købe ham for 11 år siden; underkrop, overkrop og hoved, men i løbet af årene har hun limet ham sammen, for at han ikke skulle falde fra hinanden.

Da han kom hjem igen mandag, var han knækket midt over, så han var i to dele, og den slags skulle lige repareres, og James skulle have en makeover, inden der kunne være fest.

Der var solsikker, vin og kage til de fremmødte. Foto: Camilla Wilhardt Boesen
James er tilbage. Godt nok med en lidt anden hudfarve. - Jeg har jo siddet og samlet ham og malet ham i går, men det var godt nok svært at finde den samme farve, som han havde inden, siger Lene Højlund Jacobsen.
Annonce

Skal lænkes eller have gps

Torsdag var han klar igen, og det skulle fejres. Rundt omkring blandt kunder og venner af butikken gik snakken på, at James på den ene eller anden måde burde lænkes fast eller have en gps på sig, så han ikke forsvinder igen.

- Vi har ikke lige planlagt, hvordan vi skal gøre det, men vi har snakket om, at vi bliver nødt til at gøre et eller andet. Han skal jo helst ikke forsvinde igen. Fire gange må være nok, fortalte Lene Højlund Jacobsen, som var glad for, at James havde fået så meget opmærksomhed, mens han var væk.

Hun vil heller ikke lægge skjul på, at James' forsvinden har givet butikken utrolig megen omtale.

- Det er ikke til at sige, om James har givet os flere kunder, men vi har haft travlt på det seneste, og vi har mange kunder, som er kommet ind hver dag for at spørge til James, siger hun.

James blev på mystisk vis bortført fra sin vante plads tirsdag 25. april, men omkring en måned senere, 29. maj, kunne Jean Larsen hente James i Ry efter en telefonopringning fra en mand, der havde fundet butleren. I mellemtiden havde James blandt andet været en tur forbi Knudsø. Torsdag blev det sidste punktum i historien om James' forsvinden så sat.

Schweizerbageren lidt længere nede ad gaden havde sørget for en kage til butleren James. Selvfølgelig med et billede af butleren. Foto: Camilla Wilhardt Boesen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mobil testenhed tilbage i Gellerup: Svært at få beboerne til at flytte sig

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

AGF

Det Hvide Snit:  Er der bund i ny, ambitiøs AGF-målsætning - og hva' ka' OB?

AGF For abonnenter

Bagkanten: Sæsonen er knap begyndt, men David Nielsen skal allerede ud i krogene for at finde friske spillere

Annonce