Annonce
Byens Bedste

Byens Bedste 2021: Her er alle kategorierne

Her er de 14 kategorier til Byens Bedste 2021. Foto: Kim Haugaard, Axel Schütt, Anne-Lene Petersen
Vinderne til årets udgave af Byens Bedste skal findes blandt 14 kategorier, der alle er med til at tegne et billede af Smilets By. Se dem her:

AARHUS: For 15. år i træk er det igen blevet til til at kåre Byens Bedste 2021.

Men inden vinderne bliver fejret ved et festligt show i Hermans i Tivoli Friheden torsdag 11. november, skal de nominerede i årets 14 kategorier findes.

1. Byens Bedste Shoppingoplevelse

Dette er kategorien, hvor vi kårer Aarhus' bedste 'live' shoppingoplevelse. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Efter et års coronanedtur blomstrer byens butikker heldigvis igen. Hvem har det lækreste udvalg, de sjove påfund og nye ideer for ham, hende eller hele familien. Rigtig shopping -ikke online - men i den grad LIVE.

2. Byens Bedste Brød

Det vrimler med små og store bagerier i Aarhus. Dette er kategorien for Byens Bedste Brød. Foto: Morten Pedersen/ Ritzau Scanpix

Vi har genopdaget glæden ved friskbagt brød af alverdens slags. Det her er den helt store bagedyst, hvor vi vil finde byens absolut bedste brød.

3. Byens Bedste Familieudflugt

Hvor er det bedste sted til en familieudflugt? Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det bedste tip til en tur væk fra Playstation eller Facebook - en god gammelsdags familieudflugt. Aarhus har masser af attraktioner, der byder sig til, men også herlige gratis glæder. Hvor er stedet, vi vil plage for at komme hen til?

4. Byens Bedste Service

Rejsebureauet Århus Charter var i 2019 blandt de nominerede i kategorien Byens Bedste Service. Hvem skal vi stemme på i år? Foto: Kim Haugaard

God service er det ultimative våben mod netgiganterne. Butikken, der kender sine kunder, tilbyder særlig viden, retter og undskylder fejl - og altid har et godt råd eller to. Kort sagt; kategorien for Byens Bedste Service.

5. Byens Bedste Skønhedsoplevelse

Hvor finder man Byens Bedste Skønhedsoplevelse? Foto: Kim Haugaard

Det handler om forkælelse. Fodbehandling, massage, klipning, barbering, ansigtspleje og bløde cremer. Ren afslapning og alt det, der får os til at glemme, at vi ikke sidder på en eksotisk tropeø.

6. Byens Bedste Kulturoplevelse

Hvor finder du byens bedste kulturoplevelse? På teatre, spillesteder eller på festivaler, som her Grim Fest i Brabrand. Foto: Kirstine Lefevre Sckerl

En kulturoplevelse, der ramte lige i hjertet, et højdepunkt, vi sent vil gleme. Vi uddeler prisen for kultur i bred forstand Det kan være en oplevelse på den store scene eller en oplevelse i gadeplan.

7. Byens Bedste Takeaway

Kategorien hvor vi finder byens ypperste takeaway. Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Engang var takeaway to røde pølser på en paptallerken eller et stykke smørrebrød fra automaten. Den tid er heldigvis forbi. Alt er muligt at få med hjem - lige fra sofistikeret sushi over lækker gastronomi til trækulsstegte græske bøffer og meget andet.

8. Byens Bedste Sportspræstation

Sejleren Anne-Marie Rindom var en af de atleter, der havde metal med hjem fra OL i Tokyo. Men hvem skal hædres med Byens Bedste Sportspræstation? Foto: Søren Gylling/Ritzau Scanpix

Boye Pokalen. Prisen der tidligere har været vundet af både EM-, VM- og OL-guldvindere. Med prisen følger 20.000 kroner fra Aarhuus Stiftstidendes Fond. Vinderen findes af en komite, men det er muligt at indstille den kandidat, du mener fortjener hædren.

9. Byens Bedste Corona-initiativ

Lars Østergaard og personalet på Aarhus Universitetshospital tog prisen for den bedste "Fuck-dig-Corona"-oplevelse i Aarhus i 2020. I år hedder kategorien Byens Bedste Corona-initiativ. Foto: Kim Haugaard

Endelig ser det ud til, at vi er ved at slippe fri af coronaens lange skygge. Men vejen hertil har været lang og sej. Heldigvis er der en lang række århusianere, der med kæmpe indsats har været med til at gøre coronatiden lidt mere tålelig.

10. Byens Bedste Byudvikling

Byggekranerne knejser flere steder i Aarhus. Men hvor finder man Byens Bedste Byudvikling? Foto: Jesper Bech Pedersen

Der er konstant gang i udviklingen af Aarhus. Der bygges overalt. Men er der et byggeri, der er smukkere end andre, et byrum der gør Aarhus til en smukkere, bedre eller mere funktionel by?

11. Byens Bedste Spisested

Værsgo og spis. Men hvor finder man Byens Bedste Spisested? Foto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Aarhus er fyldt med dem - fremragende spisesteder. I denne kategori går vi ikke efter Michelin-stjernerne, men beder dig finde det spisested, hvor kvaliteten er i top og prisen overkommelig.

12. Byens Bedste Café

Et cafébesøg er altid hyggeligt. Men hvilken er byens bedste? Foto: Kim Haugaard

I 1981 åbnede den første café i Aarhus med inspiration fra den franske bistrostil - Café Casablanca. Siden er caféer af forskellige slags poppet op i Aarhus. Men hvilken er egentlig byens bedste café?

13. Byens Bedste Shoppingcenter

Hvor finder man det bedste shoppingcenter i byen? Foto: Kim Haugaard

Hvem af de store er den bedste? I denne kategori går vi efter den samlede indkøbsoplevelse for kunderne. Det handler om at finde stedet med stort udbud og god service for hele familien.

14. Stiften-Prisen 2021

Stiften-Prisen gik i 2020 til AGF-træner David Nielsen. Hvem skal hædres med den ærefulde pris i år? Foto: Kim Haugaard

Konkurrencens ærespris, som gives til en person eller personer, der står for nye initiativer, enestående events eller en ganske særlig indsats over længere tid. Med engagement og entusiasme og til glæde for borgerne og byen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Afgørelse: Der kommer ikke hegn og kreaturer i Marselisskoven - men de kommer til gengæld andre steder

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 370 nye coronatilfælde - antal indlagte falder med en

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Østjylland

Tilhængere af Kattegat-forbindelsen får mere modstand: Politikere fra Odder, Samsø og Kalundborg stifter en ny Kattegatkomite for at stoppe bro

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Kultur

Badehotellet-stjerne smed ti kilo: Det har ændret mit liv

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Værtspar sælger hjertebarn: Restaurant- og festperle ved Brabrandsøens bredder til salg

Erhverv

Droppede drømmejobbet og levede for 1800 kroner om måneden: Bo trak stikket og begyndte at brygge

AARHUS

Den store forvandling: Grønt lys til kæmpebyggerier på villavej i Risskov

Debat For abonnenter

Skal børnene betale prisen for ligestilling?

Sport

Efter dramatisk afslutning i Italien: Bears' Champions League-sæson er allerede slut

Annonce