Annonce
Debat

Byens Bedste: Det var fremragende valg

"Havde jeg selv været til stede ved Byens Bedste Awardshow 2020, ville mine hænder være blevet klappet ildrøde ved overrækkelsen af kategorien: Byens Bedste "Fuck-dig corona”-oplevelse". Prisen gik til det samlede personale på infektionsmedicinsk afdeling, Aarhus Universitetshospital, med professor Lars Østergaard i spidsen", skriver Lone Hindø. Foto: Flemming Krogh

DEBAT: Det er altid spændende at følge avisens kåringer af Byens Bedste, og jeg har bestemt også selv stemt på mine egne favoritter.

Havde jeg selv været til stede ved Byens Bedste Awardshow 2020, ville mine hænder være blevet klappet ildrøde ved overrækkelsen af kategorien: Byens Bedste "Fuck-dig corona”-oplevelse". Prisen gik til det samlede personale på infektionsmedicinsk afdeling, Aarhus Universitetshospital, med professor Lars Østergaard i spidsen.


Annonce

Så tak for Byens Bedste, der åbner vores øjne for nye steder, som er værd at prøve.


Hvor har de gjort en enestående indsats til gavn for os alle sammen. Jeg kender flere, som arbejder derude, og ved derfor, hvor hårdt de arbejder hver eneste dag. Og samtidig er de gode til at informere os mange, som har været meget bekymrede i disse måneder.

Her i huset var vi også interesseret i Byens Bedste Take Away. Og vi vil klart afprøve de fem nominerede, som jeg har været inde at læse mere om. Specielt "Kålhøgen" med deres gryderetter vil jeg have et godt øje til.

Så tak for Byens Bedste, der åbner vores øjne for nye steder, som er værd at prøve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce