Annonce
Aarhus

Byens Bedste Restaurant 2017: Stem på din favorit her

Foto: Shutterstock

Hvem skal have æren at kalde sig Byens Bedste Restaurant 2017? Du kan være med at afgøre, hvem af de fem nominerede, der skal løbe med titlen.

Afstemningen er lukket

AARHUS: Madscenen i Aarhus buldrer derudaf i et tempo, hvor det kan være svært at følge med. Men det er et positivt 'problem', skal vi huske på og vidner om, at Aarhus også her har meget at byde på.

Aarhus byder på fantastisk mange steder, hvor både gane og sæk kan blive tilfredsstillet. Det har ikke været en nem opgave for juryen, at barbere feltet af indstillede kandidater i kategorien Byens Bedste Restaurant ned til fem nominerede.

Oplægget til Byens Bedste Restaurant lød sådan her:

Ud at spise, thai, græsk, amerikansk, dansk…whatever! I denne kategori skal vi finde byens bedste ”almindelige” spisested. Her dyster alle sammen på kvalitet, service og pris. Vel at mærke en pris, der er en mulighed for de fleste - og ikke et valg mellem et måltid og en all-inclusive charterferie. Aarhus bugner med tilbud af den art, men hvem er lige rykket et ekstra skridt fremad?

De fem nominerede

Det er én af disse fem restauranter, som den 16. november til det store awardshow kan kalde sig Byens Bedste Restaurant 2017:


  • FREDERIKSGADE 42
  • DEN LILLE KRO
  • CANBLAU
  • AARHUS STREET FOOD
  • LANGHOFF & JUUL
Annonce

FREDERIKSGADE 42, Frederiksgade 42

"De kan få mig til at spise grøntsager i massevis," lød det fra medlemmer af juryen. 80% af maden er grønt, 20% er lam, gris, fisk etc. Restauranten er engageret i en stribe Aarhus-projekter, bl.a. Kulbroen, Madvognen, Bistad og Aarhus Fremad.

Annonce

DEN LILLE KRO, Nørre Allé 55

Dansk mad er IN, og det er omdrejningspunktet på Den Lille Kro. Hvor ellers kan man i 2017 få serveret benløse fugle med kartoffelmos og surt? Men selvfølgelig også den uforgængelige klassiker stegt flæsk med agurkesalat. "De laver dansk mad med hjertet," skriver en - og juryen var enig.

Annonce

CANBLAU, Klostertorvet 9

Man har næsten glemt det, men om nogen har netop Canblau lært folk i Aarhus at spise på en helt anden måde. Her er der fuld fokus på tapas og spanske traditioner. For nogen er stedet nærmest blevet mødested og frokoststue. "Umulig at komme udenom," skriver en.

Annonce

AARHUS STREET FOOD, Ny Banegårdsgade 46

På få måneder har Aarhus taget street food til hjertet. De gamle busgarager er blevet et samlingspunkt - inde og ude. Med en perlerække af lækre tilbud fra den ganske verden - Morten Korch-Danmark go home, byen er for længst blevet summende international.

Annonce

LANGHOFF & JUUL, Guldsmedgade 30

"En symfoni af smagsoplevelser - og så er det ikke engang særlig dyrt,"skriver en. Folkene bag har klare holdninger til branchen. Det økologiske er ikke en mission, men "en underspillet naturlighed", mener de. Juryen tilføjer: "Og så har man en klar fornemmelse af, at børn er velkomne."
Annonce
Aarhus For abonnenter

Afgørelse: Der kommer ikke hegn og kreaturer i Marselisskoven - men de kommer til gengæld andre steder

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 370 nye coronatilfælde - antal indlagte falder med en

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Østjylland

Tilhængere af Kattegat-forbindelsen får mere modstand: Politikere fra Odder, Samsø og Kalundborg stifter en ny Kattegatkomite for at stoppe bro

AARHUS

Den store forvandling: Grønt lys til kæmpebyggerier på villavej i Risskov

Kultur

Badehotellet-stjerne smed ti kilo: Det har ændret mit liv

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Debat

Nyt demenscenter er officielt åbnet: Men der er større fejl

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Værtspar sælger hjertebarn: Restaurant- og festperle ved Brabrandsøens bredder til salg

Erhverv

Droppede drømmejobbet og levede for 1800 kroner om måneden: Bo trak stikket og begyndte at brygge

Debat For abonnenter

Skal børnene betale prisen for ligestilling?

Aarhus For abonnenter

Midt om natten låste tyv sig ind til 89-årig dame med hjemmeplejens kode: - Jeg blev så chokeret, at jeg næsten ikke kunne få luft

Sport

Efter dramatisk afslutning i Italien: Bears' Champions League-sæson er allerede slut

Annonce