Annonce
Aarhus

Byens Bedste Shopping for Kvinder hylder specialbutikkerne

Balsalen i Frederiksgade er en af de nominerede butikker til Byens Bedste 2017 i kategorien 'shopping for kvinder.' Foto: Kim Haugaard

Aarhus bugner af butikker af alle mulige slags. Byens Bedste Shopping for Kvinder hylder specialbutikker, der henvender sig til kvinder og folk, der elsker dims og dutter, og i år er fem af slagsen nomineret.

AARHUS: Byen gemmer på mange små perler rundtomkring, der ved første øjekast ikke gør meget væsen af sig, men som indeni er et sandt eldorado for kvinder, der elsker dims og pænt tøj.

Fem af disse butikker er i år nomineret til prisen som Årets Bedste Shopping for Kvinder.

Kaiku, nærmest gemt væk i Brabrand, er et rustikt værksted omdannet til en stor butik, der rummer keramik og andre livsstilsprodukter, nærmest så langt øjet rækker. I samme boldgade har vi Balsalen, placeret i en lille gård i Aarhus. Ude foran kan man altid finde et udvalg af de produkter, butikken byder på lige nu. Stråkurve og krukker gør sig til, så man har lyst til at gå ind i butikken, der ikke er stor, men til gengæld rummer alt, hvad du drømmer om indenfor keramik, kunst, tæpper og deslige. Balsalen var også nomineret til Byens Bedste Shoppingsted i 2016, hvor S.T. Valentin for anden gang i træk løb med sejren.

Den tredje nominerede er Wonder Who, der er placeret ved hjørnet ved Nørrebrogade. De opererer efter mottoet: 'Hvis folk synes du er for meget, er det fordi, de selv er for lidt'. Den for nogle pudseløjerlige butik virker lille ved første øjekast, men når du først kommer ind, åbenbarer der sig flere rum lidt efter lidt.

- Det er som at træde ind i en anden verden, lyder det blandt andet om baggrunden for at nominere Wonder Who. Butikken sælger primært tøj, men har også brugskunst og boliginteriør.

Wonder Who, en butik med tøj og sjove nips-genstande, er en af de nominerede butikker til Byens Bedste 2017 i kategorien 'shopping for kvinder.' Foto: Kim Haugaard

Specialbutikker med et kærligt øje til kvinderne

Mange kender nok Rikke Solberg som tidligere håndboldspiller, men hun er også idékvinden bag og ejeren af en butik i Egå, der sælger tøj og smykker - og ovenikøbet en ret succesfuld en af slagsen. Butikken - og webshoppen - er en af Østjyllands største, og folk roser den særligt for den venlige og kompetente betjening.

Som den sidste nominerede finder vi Emerli beliggende i Volden. Emerli befinder sig i mode-minefeltet og sælger modetøj fra mange af de populære mærker, som århusianske kvinder elsker. Butikken er ikke stor, men atmosfæren er hyggelig og betjeningen venlig. Juryen bruger især ordet 'delikat' om den lille butik i Volden.

Alle butikker er specialbutikker med et kært øje til det kvindelige publikum. Det er et stærkt felt, der skal kæmpe om kundernes gunst - og i sidste ende den anerkendte pris som Byens Bedste Shopping for Kvinder.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Afgørelse: Der kommer ikke hegn og kreaturer i Marselisskoven - men de kommer til gengæld andre steder

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 370 nye coronatilfælde - antal indlagte falder med en

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Østjylland

Tilhængere af Kattegat-forbindelsen får mere modstand: Politikere fra Odder, Samsø og Kalundborg stifter en ny Kattegatkomite for at stoppe bro

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er Aarhus’ bedst bevarede hemmelighed

Kultur

Badehotellet-stjerne smed ti kilo: Det har ændret mit liv

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Debat

Nyt demenscenter er officielt åbnet: Men der er større fejl

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Værtspar sælger hjertebarn: Restaurant- og festperle ved Brabrandsøens bredder til salg

Erhverv

Droppede drømmejobbet og levede for 1800 kroner om måneden: Bo trak stikket og begyndte at brygge

AARHUS

Den store forvandling: Grønt lys til kæmpebyggerier på villavej i Risskov

Debat For abonnenter

Skal børnene betale prisen for ligestilling?

Sport

Efter dramatisk afslutning i Italien: Bears' Champions League-sæson er allerede slut

Annonce