Annonce
Aarhus

Byens Bedste Shopping for Kvinder hylder specialbutikkerne

Balsalen i Frederiksgade er en af de nominerede butikker til Byens Bedste 2017 i kategorien 'shopping for kvinder.' Foto: Kim Haugaard

Aarhus bugner af butikker af alle mulige slags. Byens Bedste Shopping for Kvinder hylder specialbutikker, der henvender sig til kvinder og folk, der elsker dims og dutter, og i år er fem af slagsen nomineret.

AARHUS: Byen gemmer på mange små perler rundtomkring, der ved første øjekast ikke gør meget væsen af sig, men som indeni er et sandt eldorado for kvinder, der elsker dims og pænt tøj.

Fem af disse butikker er i år nomineret til prisen som Årets Bedste Shopping for Kvinder.

Kaiku, nærmest gemt væk i Brabrand, er et rustikt værksted omdannet til en stor butik, der rummer keramik og andre livsstilsprodukter, nærmest så langt øjet rækker. I samme boldgade har vi Balsalen, placeret i en lille gård i Aarhus. Ude foran kan man altid finde et udvalg af de produkter, butikken byder på lige nu. Stråkurve og krukker gør sig til, så man har lyst til at gå ind i butikken, der ikke er stor, men til gengæld rummer alt, hvad du drømmer om indenfor keramik, kunst, tæpper og deslige. Balsalen var også nomineret til Byens Bedste Shoppingsted i 2016, hvor S.T. Valentin for anden gang i træk løb med sejren.

Den tredje nominerede er Wonder Who, der er placeret ved hjørnet ved Nørrebrogade. De opererer efter mottoet: 'Hvis folk synes du er for meget, er det fordi, de selv er for lidt'. Den for nogle pudseløjerlige butik virker lille ved første øjekast, men når du først kommer ind, åbenbarer der sig flere rum lidt efter lidt.

- Det er som at træde ind i en anden verden, lyder det blandt andet om baggrunden for at nominere Wonder Who. Butikken sælger primært tøj, men har også brugskunst og boliginteriør.

Wonder Who, en butik med tøj og sjove nips-genstande, er en af de nominerede butikker til Byens Bedste 2017 i kategorien 'shopping for kvinder.' Foto: Kim Haugaard

Specialbutikker med et kærligt øje til kvinderne

Mange kender nok Rikke Solberg som tidligere håndboldspiller, men hun er også idékvinden bag og ejeren af en butik i Egå, der sælger tøj og smykker - og ovenikøbet en ret succesfuld en af slagsen. Butikken - og webshoppen - er en af Østjyllands største, og folk roser den særligt for den venlige og kompetente betjening.

Som den sidste nominerede finder vi Emerli beliggende i Volden. Emerli befinder sig i mode-minefeltet og sælger modetøj fra mange af de populære mærker, som århusianske kvinder elsker. Butikken er ikke stor, men atmosfæren er hyggelig og betjeningen venlig. Juryen bruger især ordet 'delikat' om den lille butik i Volden.

Alle butikker er specialbutikker med et kært øje til det kvindelige publikum. Det er et stærkt felt, der skal kæmpe om kundernes gunst - og i sidste ende den anerkendte pris som Byens Bedste Shopping for Kvinder.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Vibeke ville bare bruge MitID: Så dukkede Mortens fortrolige oplysninger pludselig frem

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Byudvikling For abonnenter

Træt torv skal friskes op: Mere grønt, røde bænke og granitbelægning - men der skal fortsat være plads til de 'skæve eksistenser'

Sport

Skanderborg Aarhus-spiller overvejer karrieren efter problemfyldt sæson

Østjylland

Søndag aften begynder en måneds vejarbejde på motorvejen mellem Randers og Aarhus: Her er planerne for trafikken

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

Aarhus

Nyt gulvtæppe på rådhuset: Aarhus Kommune kan spare millioner ved at vælge nyt tæppe fra lokalt firma

Byudvikling For abonnenter

Molslinjen er væk og tilbage står et mærkeligt tårn: Hvad er det? Og får det lov at overleve, når Aarhus Ø kommer buldrende?

Debat

Boringsnære beskyttelsesområder har konsekvenser: Vi ønsker en korrekt beregnet erstatning, så vi kan komme videre

Byens Bedste

Kom med dit bud: Hvem skal være med i Byens Bedste?

Jørgen Olsen efter brors kræftsygdom: Den gamle cirkushest i mig skal videre

Aarhus

DSB afprøver nyt venteområde: - Der var mangel på ventepladser

AGF For abonnenter

Analyse: AGF sluttede ét sølle point over nedrykningsstregen, og derfor venter der et stort arbejde i sommerens transfervindue

Alarm 112

Stjal parfume i Magasin lørdag - søndag blev de udvist af Danmark i seks år

Annonce