Annonce
Aarhus

Byens Bedste: Sidste chance for at indstille dine favoritter

Anders Breinholt er igen i år vært ved Byens Bedste-show, der finder sted i Hermans i Tivoli Friheden 15. november. Sidste år stillede The Burger Shack med årets absolut største vinderhold på scenen. Foto: Kim Haugaard

For 12. gang kårer Århus Stiftstidende Byens Bedste ved et stort show i Hermans til november. 14 vindere skal findes i de 14 kategorier. Og du har muligheden for at indstille dine favoritter frem til 25. september.

AARHUS: Nu er det sidste chance for at indstille dine favoritter til Byens Bedste 2018. Muligheden for at nominere lukker tirsdag 25. september.

Byens Bedste 2018 har 14 kategorier, og siden 20. august har I haft mulighed for at komme med jeres favoritter til titlen i alle kategorierne.

Nogle af kategorierne vil I kende fra tidligere år. Men i år er der et særligt fokus på mad og gå-i-byen-livet.

Du kan se listen med samtlige kategorier her.

Du er velkommen til at indstille kandidater i flere kategorier. Husk at komme med en begrundelse.

Det er nemlig ikke antallet af indstillinger, der er afgørende, når juryen skal finde de fem nominerede i hver kategori. Jeres begrundelser vejer tungest i det arbejde.

De nominerede afsløres 1. og 15. oktober, og vinderne afsløres ved Byens Bedste-show i Hermans i Tivoli Friheden torsdag 15. november.

KLIK HER FOR AT INDSTILLE DINE FAVORITTER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Ligestillingsministeren skylder stadig svar

Det glæder mig, at mit indlæg (4. november, red.) om regeringens sløvsind på ligestillingsområdet nåede frem til rette vedkommende. Ligestillingsministerens modsvar (8. november, red.) lader dog noget tilbage at ønske, så jeg håber, han læser med endnu en gang. Mogens Jensen forstår mig helt rigtigt, når han tager mig til indtægt for, at ligestillingen ikke halter i Danmark. Faktisk er Danmark det næstmest lige land i EU, kun, overgået af Sverige, ifølge en ny undersøgelse fra EU’s ligestillingsinstitut. Senest har Megafon også bedt danskerne tage stilling til, om kampen for ligestilling mellem kønnene er gået for vidt. Når 43 procent af de adspurgte erklærer sig enige i det udsagn, fortæller det mig, at danskerne generelt oplever en høj grad af lighed. Det kan Mogens Jensen jo tage med, før han taler ligestillingen længere ned, end virkeligheden tillader. Selv om det generelt går godt med ligestillingen i Danmark, mener jeg stadig, der er plads til forbedring. Det ville Mogens Jensen også vide, hvis han læste, hvad jeg skrev. Meget belejligt undlader ministeren fuldstændig at forholde sig til mine tre eksempler på steder, hvor ligestillingen er udfordret. Ligestillingsministeren skylder stadig et svar på, hvad han vil gøre for at hjælpe de mange kvinder i visse etniske minoritetsmiljøer, som lever i social kontrol uden frihed til at bestemme selv. Når Mogens Jensen undlader at forholde sig til en af vor tids største ligestillingsudfordringer, er det så, fordi han ikke har nogen svar på at løse problemstillingen? I så fald vil jeg opfordre ham til at komme i gang med arbejdet. Jeg mangler også Mogens Jensens svar på, hvordan han vil hjælpe de prostituerede, som ikke ønsker at forlade miljøet, men som i stedet ønsker rettigheder svarende til deres pligter. Hykleriet skriger jo til himlen, når socialdemokraterne med den ene hånd tager imod skattebetaling fra de prostituerede og med den anden hånd peger stigmatiserende på dem. På trods af uenigheden vil jeg rose Mogens Jensen for at afsætte midler til en undersøgelse af internetfora, hvor navnlig unge mænd opildner hinanden til diskrimination og seksuelle krænkelser mod kvinder. Det hører ingen steder hjemme, og det vil jeg gerne rose ministeren for at reagere på. Når det er sagt, savner jeg stadig Socialdemokraternes reflekterede bud på at løse nogle af vor tids største ligestillingsudfordringer. Det gælder ikke mindst i landets ghettoområder, hvor ligestilling langt fra er normen. Jeg er med på, at socialdemokraterne tror, de kan løse problemerne ved at bruge flere penge, men er det virkelig Mogens Jensens alvor at løse de store sociale udfordringer med et kursus og en kampagne til 600.000 kroner? Endelig vil jeg gerne opfordre ministeren til at tale ligestillingen op i stedet for ned. Det er muligt, at ligestillingen halter i Mogens Jensens hoved, men det generelle billede viser Danmark som et af verdens bedste lande, når det kommer til rettigheder og muligheder for alle mennesker.

Kultur

To gange L.O.C. på hjemmebane

Annonce