Annonce
Aarhus

Byens Bedste: Tre hurtige til de bedste gå-i-byen-steder

Gbar, der vandt sidste år, er igen at finde blandt de nominerede. De kæmper om titlen som byens bedste sammen med London Bar, Loulou, Fatter Eskil og Kupé. Foto: Flemming Krogh

Vi skal have fundet det allerbedste gå-i-byen-sted i Aarhus, og du kan være med til at bestemme, hvem det skal være. Men først kan du lære de fem nominerede lidt bedre at kende herunder.

AARHUS: Det bugner med muligheder, når danseskoene skal kridtes og der skal drikkes lækre cocktails, kolde fadøl og shtos fra flasken. Og det at gå i byen er ikke kun forbeholdt den yngre generation - flere steder byder på luksuriøs stemning i flotte omgivelser hvor standarden er lidt højere.

Vi skal finde det sted, som har allermest at byde på. Hvor det helle spiller - stemning, drikkevarer og betjening.

Vi har med hjælp fra læserne fundet de fem nominerede, men nu skal vi også finde ud af, hvem der er den allerbedste.

Herunder har vi stillet de nominerede tre spørgsmål, så du kan blive lidt klogere på, hvem de er.

London Bar er det eneste sted, hvor aldergræsen er 25 år, og de mener selv, at det får dem til at skille sig markant ud fra de andre, Foto: Kim Haugaard

London Bar, Åboulevarden

Beskriv jeres gå-i-byen-sted med tre ord
Voksenbar, kvalitet & høj service.

Hvordan skiller I jer ud fra andre barer/natklubber?
Vi føler at vi skiller os ud fra mængden, ved at være det eneste sted i byen der kører med 25+ aldersgrænse. Det gør at stemningen for vores gæster vil være mere moden og gæsterne har mulighed for at stille større krav til både service og kvalitet. Det er et sted hvor voksne kan være for dem selv og have en rigtig voksenfest. Samtidig kører vi med halv pris på både flasker og cocktails indtil klokken 23.00. Så det er et perfekt sted at starte aftenen ud med lidt lækkert til rigtig gode priser

Hvorfor skal folk stemme på jer som byens bedste?
Folk skal stemme på os, hvis de føler at både service og kvalitet er værdige til at blive nævnt som byens bedste. Vi stræber konstant efter at yde det ben bedste oplevelse for vores publikum og kræser for de små detaljer, så som hurtig og smilende service til priser der er til at betale.

Kupé kan snart fejre 15 års fødselsdag, og er dermed et af de ældre gå-i-byen-steder i Aarhus. Foto: Kim Haugaard
Annonce

Kupé, Toldbodgade

Beskriv jeres gå-i-byen-sted med tre ord
Storslået, mangfoldig & eksklusiv.

Hvordan skiller I jer ud fra andre barer/natklubber?
Kupé afskiller sig fra byens andre steder med sin lange historie, store lokaler og den perfekte sammensmeltning af eksklusivitet og mangfoldighed. Det er en essentiel del af vores kultur at rammerne, servicen og drikkevarerne er af absolut top-kvalitet. Det skaber selvsagt et eksklusivt udtryk, men det absolut vigtigste for os er, at alle skal kunne føle sig velkomne, uanset om de kommer for at danse, købe en enkelt øl eller vores største flaske champagne. Det er denne balancegang mellem eksklusivitet og mangfoldighed vi føler der skiller os ud fra konkurrenterne.

Hvorfor skal folk stemme på jer som byens bedste?
Aarhus skal stemme på Kupé fordi vi stadig er her! I november fejrer Kupé 15 års fødselsdag. Hvor byens andre beværtninger ofte skifter navn, koncept eller lignende, står vi stadig efter 15 år klar med storslåede og mindeværdige fester og arrangementer weekend efter weekend. Vi er stolte af at være blevet en del af den århusianske kultur, hvor både studerende på universitetet, den nyudklækkede tømrersvend eller en glad fødselar der skal fejre 50-års fødselsdag, kender Kupé og kan finde på at holde netop deres arrangement hos os.

Fatter Eskil har placering i Skolegade, og er også et af de få steder, der har mange år på bagen. Faktisk tager Fatter Eskil sin begyndelse i 1973, hvor Eskil Holten, cand. jur., musiker og restauratør åbner restauration i bygningen. Foto: Kim Haugaard
Annonce

Fatter Eskil, Skolegade

Beskriv jeres gå-i-byen-sted med tre ord
Intimt, stemningsfyldt & live.

Hvordan skiller I jer ud fra andre barer/natklubber?
Der er bare en helt særlig stemning på Fatter Eskil, som ganske enkelt ikke er til at opdrive andetsteds. Murstenene gemmer på historier fra de sidste 45 års live-oplevelser, og hver eneste uge bliver der lagt nye historier i bunken af vilde fester, skønne koncertoplevelser og de dybeste samtaler.

Hvorfor skal folk stemme på jer som byens bedste?
Folk skal stemme på Fatter Eskil, fordi her er der plads til enhver, uanset om du smider hænderne i vejret foran scenen, gerne selv vil på scenen, danser med din udkårne på dansegulvet eller sludrer med din makker i gården. Og så skal folk stemme på Fatter Eskil, fordi hver en stemme er med til at holde liv i et sted, der har tilbudt store, intime oplevelser i 45 år, og som har en ambition om fortsat at levere netop det.

Loulou var også nomineret i kategorien sidste år, dog uden at vinde. Nu har de så chancen igen. Foto: Axel Schütt
Annonce

Loulou, Åboulevarden

Beskriv jeres gå-i-byen-sted med tre ord
Eksotisk, eksklusivt & enestående

Hvordan skiller I jer ud fra andre barer/natklubber?
Vores eksotiske, men alligevel rustikke indretning leverer de perfekte omgivelser for en high-end cocktailbar, hvor det bedste ikke er godt nok. Vores exceptionelle personale sørger altid for at du får en sublim oplevelse, uanset om du søger gode cocktails i de tidlige timer, eller et brag af en fest på natten. Vi er byens bedste, så hvorfor ikke bare indrømme det - vi er bare en liga over alle andre.

Hvorfor skal folk stemme på jer som byens bedste?
Vi leverer en fest og stemning som ikke kan findes nogle andre steder. Vi er kort og kontant de eneste rigtige til denne titel.

Gbar er den eneste bar i Aarhus, hvis målgruppe er bøsser, lesbiske, biseksuelle og transkønnede. Det gør stedet populært. Foto: Kim Haugaard
Annonce

Gbar, Skolegade

Beskriv jeres gå-i-byen-sted med tre ord
Kærlighed, frihed & dans.

Hvordan skiller I jer ud fra andre barer/natklubber?
På Gbar er vi kendt for den altid gode og kærlige stemning og ganske enkelt og uden diskussion for byens bedste fest. Vi hylder forskellighed og mangfoldighed og retten til at være sig selv, og på Gbar er du aldrig alene. Her mødes både ligesindede og modsætninger og alt derindimellem og finder sammen i ét stort kærligt fællesskab. Og så ved enhver, der kender os, at vi holder byens vildeste og mest gennemførte temafester!

Hvorfor skal folk stemme på jer som byens bedste?
Fordi der ikke findes steder som Gbar andetsteds. Steder, hvor du bare kan være dig selv, danse til den lyse morgen og møde nye og spændende mennesker i et trygt miljø med højt til loftet og kærlighed nok til alle.

Annonce
AGF For abonnenter

I har gjort jer selv til grin, AGF. Kort og godt

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Skovfest på trods: Småfest er Smukfests coronavenlige lillesøster

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Samlet set er det umuligt at gå trist hjem fra Havnær

Sport

Lørdagens OL-program: I nat kan Sara Slott løbe sit sidste professionelle løb

Aarhus

Sønderlemmende kritik af bazar i Aarhus V: Fødevarestyrelsen kvitterer med sur smiley

AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Vi skal gøre op med de negative renter: Det er uetisk at lade småsparere betale gildet

AGF

Europa-exit får konsekvenser i AGF: Her er fem bud på hvilke

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Aarhus

Overvældende modtagelse: Nyt surdejsbageri blæst bagover på Frederiksbjerg

Aarhus For abonnenter

Holy shit: Stiften tjekker byens automatiske toiletter -  sarte sjæle bedes klikke på en anden artikel

Alarm 112

El-løbehjul i sammenstød med lastbil: Kvinde hentet i ambulance

Annonce