Annonce
Østjylland

Byfest i Odder: Koncert er hyggetid

Musik under Bøgen er hygge, fest og glade mennesker. Foto: Søren E. Alwan
Musik under Bøgen bød på Julie Berthelsen og På Slaget 12. Publikum kommer både for at snakke og hygge, for det handler byfesten også om.
Annonce

Odder: Det gik, ligesom det plejer til Musik under Bøgen. Folk hygger og snakker, så da hovednavnet På Slaget 12 slog de første akkorder an, var der masser af plads foran scenen. Men da solen havde sænket sig, folk havde fået en øl eller to mere, og bandet var ved at være færdige med at spille, blev pladsen foran scenen fyldt op.

Og publikum skrålede med på "Hjem til Aarhus", som blev fyret af lige inden ekstranummeret "Venus".

Ligesom sidste år begyndte Musik under Bøgen med Julie Berthelsen, som blev akkompagneret af Johannes Mynster. Hun sluttede af med et nyt nummer.

- Det er fra det album, der er på vej. Jeg er godt i gang og skriver på livet løs, sagde hun og sang "Worries in Reverse".

Efter en kort pause gik byfestformand Thomas Tikjøb på scenen for at introducere aftenens hovednavn. Han kunne fortælle avisen, at der var omkring 2000 publikummer til Musik under Bøgen.

- Det er rigtigt fint, og folk hygger sig, sagde han.

2000 publikummer er rigtigt fint, og folk hygger sig.

Thomas Tikjøb, byfestformand

Annonce

Alsidigt orkester

Hyggen fortsatte, da På Slaget 12 gik på scenen. De fleste blev siddende med fadøl og venner, for byfest handler også om at hygge sig og snakke.

Musikalsk bød På Slaget 12 på en blanding af deres alsidige repertoire. Først kom en række af bandets egne sange og en af dem, Anne Linnet har skrevet specielt til forsanger Ann-Mette Elten.

Derefter var der rock og rul. På Slaget 12 lavede fra 2002 og frem fire plader med gamle sange fra 1950'erne og -60'erne, og Odder blev diverteret med sange som "Da Do Run Run" og "If You're Going to San Francisco".

Mens Ann-Mette Elten holdt en pause, fik bandet lov at give den gas med nummeret "Soul Limbo" (kendingsmelodi til Søndagskvisten, red.), hvor der var plads til en keyboard- og trommesolo.

Efterhånden tøede publikum op, og nogle dansede endda med på bandets opfordring. Siden fulgte flere af bandets egne sange som "Ude på det blå ocean" og "Jeg elsker dig som vinden blæser", inden På Slagets 12 mest kendte sang blev fyret af til publikums store begejstring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kulturrådmand overlever kampvalg: Det Radikale bagland peger fortsat på Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Annonce