Annonce
Debat

Byrådsmedlem ønsker flygtningestop og hjemsendelse: Muslimerne må gøre op med deres religion

"Alle, som ikke kan forsørge sig selv og ikke har forsøgt på det, skal hjemsendes, men dem, der vil gøre en indsats, skal vi derimod gøre alt for at få integreret i samfundet. Det vil være til gavn for alle i Danmark og hele Europa", skriver Knud N. Mathiesen. Arkivfoto: David Leth Williams/Ritzau Scanpix

DEBAT: Er islam til fare for den europæiske kultur, ytringsfrihed og demokrati? Svaret må være ja.

Alle skal have lov til at have den religion, som man ønsker, men spørgsmålet er, om man skal have lov til at indføre den muslimske tro til Europa, og det skal man ikke. Islam er ikke bare en religion, men også en ideologi.

Mange muslimer kommer til Europa og Danmark som flygtninge for at søge hjælp, fordi man bliver forfulgt i sit hjemland. Man bliver forfulgt på grund af sin religion, og ikke desto mindre vil man videreføre sin religion fra det land, man er flygtet fra. Er det i orden? Nej, det er det ikke. Vi vil få den europæiske kultur, ytringsfrihed og demokrati nedbrudt, hvis ikke vi siger stop for muslimsk indvandring.


Hvis ikke vi handler nu, kan det blive for sent, så vil hele Europa komme i konflikt og på længere sigt blive fattig som de lande, flygtningene kommer fra. Det er vel ikke det, vi ønsker?


De muslimer, der bliver forfulgt, skal søge til et andet muslimsk land, hvor de kan bevare deres religiøse tro, som de måtte have. Derimod, hvis man kommer til Europa, må man gøre op med sin religion og ikke være med til at udbrede den muslimske tro. Man skal indordne sig efter det pågældende lands kultur og demokratiske regler og acceptere ytringsfrihed, ellers skal man finde et muslimsk land og leve sit liv i.

Vi skal have et flygtningestop, ikke bare i Danmark, men i hele Europa for ikke-vestlig indvandring. Den muslimske tro og ideologi hører ikke til i de europæiske lande.

Dem, der kommer hertil og laver kriminalitet, skal hjemsendes straks. Det er ganske urimeligt, at vi skal bruge mange milliarder kroner på disse mennesker, som ikke vil Danmark eller Europa.

Alle, som ikke kan forsørge sig selv og ikke har forsøgt på det, skal hjemsendes, men dem, der vil gøre en indsats, skal vi derimod gøre alt for at få integreret i samfundet. Det vil være til gavn for alle i Danmark og hele Europa.

Flygtningestop og hjemsendelse er nøglen til at sætte en skarp dagsorden sammen med en fornuftig integrationspolitik til dem, der vil Danmark. Hvis ikke vi handler nu, kan det blive for sent, så vil hele Europa komme i konflikt og på længere sigt blive fattig som de lande, flygtningene kommer fra. Det er vel ikke det, vi ønsker?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Aarhus For abonnenter

Prisen er 1,4 millioner kroner per meter: Kommer du til at betale regningen for en Marselistunnel?

Annonce