Annonce
Navne

Byrådsmedlem i Aarhus er blevet chef i Fredericia

Peder Udengaard er ny administrationschef på Fredericia Teater. Arkivfoto: Søren Willumsen

Fredericia teater har ansat byrådsmedlem fra Aarhus som ny administrationschef.

Annonce

AARHUS/FREDERICIA: Det går godt på Fredericia Teater. Den ene storslåede musical efter den anden skaber succes og stigende omsætning, og derfor valgte teatret for nylig at slå to nye chefstillinger op for at give teaterchefen Søren Møller mere tid til den kunstneriske del.

Den ene af stillingerne er administrationschef, og her er valget faldet på 35-årige Peder Udengaard, der er medlem af Aarhus Byråd for Socialdemokratiet.

- Jeg træder ind for på den ene side at cementere den udvikling, teatret har været igennem, og skabe ro omkring administrationen, som helt naturligt har været presset over en utrolig udvikling, siger han til Århus Stiftstidende.

- Samtidig er min rolle at være med til at videreudvikle institutionen i forhold til at skabe bedre rammer for teatret både lokalt, hvor der er store ambitioner som vækstdriver for hele kommunen, og også internationalt, hvor teatret skal være ikke bare Nordeuropas, men Europas førende musicalteater.

Peder Udengaard, der kommer fra en lignende stilling hos Teater Katapult i Aarhus, understreger at han bliver boende i Aarhus og fortsætter i byrådet, hvor han har siddet siden 2010.

- Der er jo kun en time i tog til og fra Fredericia, og den kan jeg bruge på at arbejde, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mobil testenhed tilbage i Gellerup: Svært at få beboerne til at flytte sig

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

AGF

Det Hvide Snit:  Er der bund i ny, ambitiøs AGF-målsætning - og hva' ka' OB?

AGF For abonnenter

Bagkanten: Sæsonen er knap begyndt, men David Nielsen skal allerede ud i krogene for at finde friske spillere

Annonce