x
Annonce
Sport

Bystrup vil lave sølv til guld i Vejle

JFMNORMAL - Søren Bystrup har gennem de seneste år været en fast del af verdenstoppen i duatlon, hvor han har vundet fem VM-bronzemedaljer og flere EM-titler. Foto: Jens Thaysen

Den århusianske duatlet Søren Bystrup Jacobsen går efter guldet, når der søndag køres EM i Vejle.

DUATLON: Han kender ruten ganske glimrende. Sidste år var Søren Bystrup Jacobsen først over målstregen, da ruten til søndagens EM blev testet ved Powerman i Vejle i september.

Dengang sendte sejren ham op på den samlede førsteplads på verdensranglisten for 2017. Søndag vil en sejr være lig med titlen som europamester. En titel, som han var tæt på at vinde i Tyskland sidste år, hvor han blev nummer to efter at have gennemført distancen på 10 kilometer løb, 60 kilometer cykling og 10 kilometer løb.

Største konkurrenter for Søren Bystrup bliver den forsvarende europamester Felix Köhler og verdensmesteren Seppe Odeyn. Sidstnævnte besejrede han faktisk sidste år, da ruten blev testet i Vejle.

- Jeg ser rigtig meget frem til konkurrencen, fordi det er på hjemmebane, men også fordi at ruten passer mig godt. Vi skal løbe på en flad og hurtig rute i Vejle centrum, og så skal vi prøve kræfter med bakkerne rundt omkring byen på cyklen. Det giver mig mulighed for at minimere tabet på løbeturene, og så prøve at sætte konkurrenterne på plads på cyklen, udtaler Søren Bystrup i pressemeddelelse.

Løbet sættes i gang søndag klokken 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Supermarkeder mærker stigning i omsætning: Ris, pasta, mel og andre basisvarer hitter i indkøbskurvene

CORONAVIRUS

Liveblog: Mere end 7000 meldte sig ledige i går -  og 248 nye smittetilfælde i Danmark 

Annonce