Annonce
Horsens

Camilla på 29 år om skulderklap: Jeg har fantastiske forældre

Mor og far er de bedste i verden. Det er sådan, Camilla Krogh Sørensen har det med sine forældre Jytte og Bjarne Sørensen. Foto: Marianne Husted
Jytte og Bjarne Sørensen står altid klar med hjælp og gode råd, når livet slår kolbøtter. Derfor fortjener de et skulderklap, mener deres datter.
Annonce

Horsens: - Jeg vidste godt, at Camilla er glad for os, men det havde jeg godt nok ikke regnet med, hun havde fundet på.

Jytte Sørensen, 66 år, måtte lige samle sig og synke en ekstra gang, da datteren Camilla Krogh Sørensen, 29 år, kom ned i genbrugsbutikken på Vejlevej, hvor Jytte Sørensen arbejder som frivillig. Camilla skulle fortælle, at hun havde indstillet sine forældre til et skulderklap, og at Horsens Folkeblad mente, at det har de fortjent.

"Hun er den bedste og allermest fantastiske mor, en datter overhovedet kan ønske sig", skrev Camilla, og hun tilføjede, at det samme gælder hendes far, Bjarne Sørensen.

Camilla Krogh Sørensen havnede efter sin hf-eksamen i kontanthjælpsystemet og følte, at hun sad fast der. Det tog på selvværdet. Men hendes forældre var hele tiden ved hendes side med gode råd og hjælp, når hun var længst nede.

- Camilla er lige så meget værd som alle andre, selv om hun ikke har en videregående uddannelse. Det er i orden at være indadvendt og ikke nødvendigvis have lyst til at gå i byen, har hendes forældre fortalt hende igen og igen.

Camilla er lige så meget værd som alle andre, selv om hun ikke har en videregående uddannelse.

Jytte Sørensen

Annonce

Uventet gravid

Camilla kom som en gave, ligesom storesøsteren gjorde det. Jytte og Bjarne Sørensen havde forsøgt at få børn i ni år, da de opgav og i stedet adopterede den blot to en halv måned gamle Bettina fra Korea. Fire år senere, da Jytte var blevet 36 år, opdagede hun til sin store overraskelse, at hun var blevet gravid. Det viste sig at være Camilla, som var undervejs.

- Vi har ikke været helt unge forældre, og derfor har vi nok altid villet passe rigtigt godt på vores børn, siger Bjarne Sørensen, der 2. december fylder 70 år.

Jytte Sørensen har en særlig grund til altid at sætte sine børn først. Hun er selv vokset op i et skilsmissehjem, og hun kunne godt have ønsket sig en anderledes og tryg barndom, hvor forældrene kunne tale sammen.

Annonce

Hjem til livretten hos mor

- Vi er stolt af begge vores piger, og vi har aldrig vurderet dem ud fra de karakterer, de fik, fortsætter hun.

Den ældste datter er jurist i Styrelsen for Patientsikkerhed, og Camilla har også fundet sine ben på arbejdsmarkedet. Hun er servicemedarbejder to dage om ugen hos jobcentret og har derudover et deltidsjob i bageriet hos Føtex.

- Og jeg får ros begge steder, smiler hun, der besøger sine forældre på Elvej flere gange om ugen.

Hun ringer også til dem, hvis hun har brug for praktisk hjælp eller et lift til eller fra arbejde.

Og når hun er hjemme på besøg, sker det ofte, at livretten står på bordet: Mors frikadeller.

Giv et skulderklap

I december hylder vi dem, der gør noget ekstra for andre.

Har du et godt forslag til en, der har fortjent et ekstra skulderklap og en æske chokolade, så send det til abl@hsfo.dk. Mærk mailen "Skulderklap". Skriv også begrundelsen for dit valg og dit eget navn og telefonnummer.

God jul!

Bjarne og Jytte Sørensen blev meget glade for chokoladen - og i særdeleshed julehæftet med Julius' tegninger. Men det allerbedste var, at deres datter havde indstillet dem til et skulderklap. Foto: Marianne Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Ældre kræver handling: Aarhus Kommunes eget tilsyn fandt ikke de alvorlige svigt på tre plejehjem

Aarhus

Med hovedet under armen ...

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus For abonnenter

Ny kulegravning af plejehjem i Aarhus: Fællestræk i sager om plejesvigt skal undersøges

Annonce