Annonce
Østjylland

Camping-fatter går på nedsat tid

Thorkild Jensen har haft Saksild Strand Camping siden 1999 og agter trods sine 66 år ikke at blive pensionist. Men han vil gerne arbejde mindre i sommerperioden. Arkivfoto

Thorkild Jensen søger efter medarbejder, der kan aflaste ham på Saksild Strand Camping.

Annonce

SAXILD: De senere år har været så begivenhedsrige og hårde for Thorkild Jensen, indehaver af Saksild Strand Camping, at han nu vil drosle ned på arbejdsbyrden.

Derfor søger den 66-årige camping-fatter efter en person, der kan indgå som souschef på pladsen. Foreløbig kan vedkommende prøve kræfter med livet som leder fra midten af marts til midt i oktober.

- Jeg er efterhånden blevet 66 år og har i de seneste år været meget syg med først kræft og siden en alvorlig infektion, som invaliderede mig i meget lang tid, og som jeg stadig er stærkt påvirket af. Det går bedre med helbredet, men uanset hvad har det været nogle slemme år, siger Thorkild Jensen, der oven i det hele mistede hustruen Aase Skov Pedersen i november 2015.

Hun blev ramt af Parkinsons Sygdom og nåede kun at bo nogle få uger i den villa i Vejle, som parret flyttede til netop efter sæsonen i 2015.

Parret havde nemlig i alle årene beholdt den villa, som de forlod, da de i 1999 købte Saksild Strand Camping og flyttede ind i det store parcelhus, som ligger på selve pladsen, og i hvilket receptionen også ligger.

Men det tror jeg sgu ikke, at jeg er klar til, så nu er salget trukket tilbage. I stedet beholder jeg pladsen og ansætter en førstemand.

Thorkild Jensen
Annonce

Fortrød beslutning

Men sæsonen 2016 blev ikke så god, som Thorkild Jensen var vant til. Det skyldes både, at vejret sidste sommer var elendigt, og at han følte sig ensom i det store hus på campingpladsen, nu da Aase Skov Pedersen ikke levede mere.

Derfor satte han i oktober sidste år campingpladsen til salg parat til at blive pensionist.

- Men det tror jeg sgu ikke, at jeg er klar til, så nu er salget trukket tilbage. I stedet beholder jeg pladsen og ansætter en førstemand, som også kan få nøglerne til det store hus på pladsen. Jeg vil i stedet bo i en af de to campingvogne, som jeg har stående på pladsen siger Thorkild Jensen, der med ansættelsen af en leder håber at få flere hele fridage i løbet af sommeren 2017. Sådan nogle har han stor set ikke haft de seneste 18 år.

Man kan læse om jobbet på jobnet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Annonce