Annonce
Østjylland

Campus Odder er klar til indvielse

<p>Byggeriet er færdigt, og Campus Odder er klar til indvielse.</p>

Elever fra Skanderborg-Odder Center for Uddannelse og Odder Gymnasium bliver de første, der indtager campus ved gymnasiet.

Fredag 12. august bliver Campus Odder officielt indviet med taler og musik. Målet med Campus Odder er at give Odder Kommune en endnu bedre mulighed for at tilbyde unge et spændende studiemiljø med et bredt udvalg af uddannelser.

Annonce

»Vi skaber et mere attraktivt studiemiljø for alle eleverne. Samtidig skaber vi nærhed og let tilgængelighed til ungdomsuddannelser, og det har stor betydning for, hvor mange unge, der gennemfører en uddannelse. Derfor er det vigtigt, at vi har et Campus i Odder,« siger Sonja Mikkelsen, der er bestyrelsesformand for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse.

Flere uddannelser kommer

I første omgang er det elever fra Skanderborg-Odder Center for Uddannelse og Odder Gymnasium, der flytter ind i de nye bygninger. Senere er det planen, at flere uddannelser bliver en del af Campus Odder.

Bestyrelsesformanden for Odder Gymnasium, Bent Engelbrecht, glæder sig til, at Campus Odder bliver taget i brug.

»En campus med samling af ungdomsuddannelser og etablering af nye uddannelser har længe været en drøm i Odder. Visionen er på længere sigt at skabe et samlet attraktivt studiemiljø og kompetenceudvikling med fællesskaber, studiejob, ungdomsboliger og fritidsaktiviteter. Nu bliver det en realitet med det første trin af en campus med fysisk samling af ungdomsuddannelserne,« siger Bent Engelbrecht og tilføjer:

»Campus Odder giver valgmuligheder til gavn for de unge og er med til at bibringe uddannelsesinstitutionerne den nødvendige robusthed. Det er godt for alle - elever, studerende, lærere - at møde forskellige uddannelsesmuligheder.«

De nye bygninger er midlertidige og skal senere erstattes af permanente bygninger. Bygningerne består af fem lokaler. To klasselokaler til gymnasieeleverne, et lokale til gruppearbejde og to lokaler til Skandeborg-Oder Center for Uddanelses EUX business og HF-klasser. For at sætte fokus på at fastholde unge i job og uddannelse vil medarbejdere fra Jobcenter Odders ungeteam, Ungdommens Uddannelsesvejledning og Børne-og Familicenteret med mere også blive tilknyttet Campus Odder.

Indvielsen begynder kl. 15. med musikalske indslag. Derefter er der velkomst og taler - og overklipning af den røde snor. Kl. 15.30 er der besigtigelse af det nye område, og kl. ca. 16 slutter arrangementet.

Campus Odder ligger i forlængelse af Odder Gymnasium på Østermarksvej 25, 8300 Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Ligaens eneste sjællandske hold kommer på besøg: Århus er storfavoritter

Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce