Annonce
Aarhus

Canblau forlader madmarked og lukker selskab på Klostertorvet

Canblau forlader Klostertorvet og Aarhus Central Food Market, men åbner ny restaurant senere på måneden. Arkivfoto: Jens Thaysen
Tapasbaren Canblau forlader Aarhus Central Food Market og erklærer det gamle driftselskab konkurs, inden de starter ny restaurant i starten af januar.
Annonce

AARHUS: I slutningen af december meldte folkene bag Canblau på Klostertorvet, at de ville forlade de store lokaler for at starte en ny og mindre restaurant i Frederiksgade.

Samtidigt har man selv indgivet konkursbegæring på det gamle driftsselskab fra restauranten på Klostertorvet, inden man starter den nye restaurant op, fremgår det af Statstidende.

- Driften i de gamle lokaler var for omkostningstunge og en historisk varm sommer i 2018 har sat økonomiske spor, som ville være for tunge at tage med videre i et nyt setup, fortæller Claus Broberg, der ejer Canblau Tapasbar Aarhus sammen med kokken Jimmy Holm.

Han understreger, at holdingselskabet Canblau, der også tæller en Michelinrestaurant i Aalborg og også kommer til at stå bag den nye Canblau-restaurant i Frederiksgade ikke er gået konkurs.

- Vi bliver nød til at efterlade lidt bagage på perronen i forbindelse med skiftet. Det er dog sådan, at vores medarbejdere i videst mulige udstrækning er tilbudt, og har takket ja til at arbejde i vores nye restaurant. En stor del af vores resterende medarbejdere har vi fundet arbejde til andetsteds, ligesom vores leverandører fortsat er en del af vores nye restaurant. Så vi har forsøgt at begrænse skaderne mest muligt, siger Claus Broberg.

Driften i de gamle lokaler var for omkostningstunge og en historisk varm sommer i 2018 har sat økonomiske spor, som ville være for tunge at tage med videre i et nyt setup.

Claus Broberg, der ejer Canblau Tapasbar Aarhus sammen med kokken Jimmy Holm

Annonce

Bod lukker

Canblau lukker derudover sin bod på Aarhus Central Food Market.

- Vores fokus i Aarhus bliver vores nye Tapas Restaurant i Frederiksgade, og derfor har vi taget konsekvensen og samtidig lukket vores mini Canblau Tapasbar på Aarhus Central Foodmarket, fortæller Claus Broberg.

For få gæster på markedet er årsagen, lyder det.

- Vi skønner, at der ikke længere vil være tilstrækkeligt med gæster på markedet til, at vi kan opretholde en rentabel forretning på stedet, siger Claus Broberg.

Den nye restaurant åbner 22. januar. Restauranten på Klostertorvet har sidste åbningsdag lørdag 11. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce