Annonce
Erhverv

Carl fik en ny chance

Carl Sørensen t.h. har været ansat hos 3R Kontor i to år. Før det var han på kontanthjælp og havde svært ved at finde et job på grund af en plettet straffeattest. Foto: Thomas Søndergaard

27-årige Carl Sørensen har været i firmaet i snart to år nu. I sin pure ungdom havde han et job som flyttemand, derefter fulgte ti år på kontanthjælp, som det var svært at komme ud af på grund af en plettet straffeattest. Når han søgte jobs, vendte arbejdsgiverne tommelen nedad, så snart de fandt ud af, at han havde været i karambolage med lovens lange arm. Først da en fælles bekendt af Carl Sørensen og Steffen Høgh anbefalede den unge mand, kom han ind i 3R Kontor på prøve.

Han følte sig godt taget imod.

- Steffen Høgh var glad for mine kompetencer - at jeg kunne tage fat. Om min kriminelle baggrund sagde han, at 'man kan ændre sig'. Jeg har for længst lagt kriminaliteten på hylden. Rastløsheden i kroppen er væk. Når jeg kommer hjem, er jeg brugt efter en lang dag på jobbet, siger Carl Sørensen.

Han er glad for at have fået chancen for at blive en del af samfundet igen.

- Nu tjener jeg mine egne penge, og jeg får støtte og hjælp. Det betyder meget for mig.

3R Kontor sørgede for, at Carl Sørensen fik kørekort, ligesom firmaet har hjulpet ham i gang med et uddannelsesforløb, som er sammensat af en lønnet praktikstilling og skoleundervisning. Han er i øjeblikket på skolebænken, men ellers har han tjansen som chauffør, hvor han henter og bringer varer. Indimellem giver han et nap med på det nye lager i Randers. Carl Sørensen sætter stor pris på fleksibiliteten i jobbet og i ledelsens lydhørhed overfor personalet.

- Der er en god kommunikation. Når der er noget, som kan gøres på en smartere måde, tager vi det op med ledelsen. Da vi for nylig rykkede ind i et nyt lager i Randers, havde jeg et løsningsforslag til den mest hensigtsmæssige placering af de forskellige varer. Det skal være nemt at gå til. Jeg arbejder jo med at få varer ind og ud af lageret hver dag. Der blev lyttet til mine idéer. Jeg oplevede, at mine valg er gode, og at ledelsen stoler på mig.

3R Kontor slutter ugen af med en fyraftensøl fredag klokken 15. Er vejret til det, bliver der somme tider fyret op i grillen og stegt pølser. Under den fælles hyggestund evaluerer man arbejdsugen og sludrer om løst og fast, inden man ønsker hinanden en god weekend.

Annonce
Aarhus

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Aarhus For abonnenter

Christian kan ikke få gjort rent i syv uger: Kollaps i Berits Hjemmepleje presser kommunens rengøringshjælp i knæ

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kolleger i kulturlivet: Rebecca Matthews er et godt valg

Aarhus For abonnenter

Aros-direktør har hovedet fuld af idéer: Men det kunne være dejligt, hvis hun blev bedre til at tale dansk

Debat

Det popsmarte fodgængerfelt i Mejlgade er blevet til bargæsternes dansegulv: Kommunen svigter både os og trafiksikkerheden

AGF

AGF-anfører holder hovedet højt trods måltørke: - Nej, nej, jeg er ikke ramt på selvtilliden

AGF

Se højdepunkterne: AGF sendt ud i pokalmørket efter ny tandløs indsats

Aarhus For abonnenter

Giftig sag rammer byrådet: Vil Aarhus Kommune tilbyde at undersøge kræftramt brandmand for PFOS-skader?

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Indland

Hundredvis af brandmænd skal nu testes for PFOS

Alarm 112

Har du også undret dig? Derfor er der ekstra meget udrykning i disse dage

Kultur For abonnenter

Ny stor dansk filmsatsning smider Karen og Robert ud af deres villa - de bor nemlig i en kopi af kendt dansk sangers barndomshjem

Aarhus For abonnenter

Fortætning i midtbyen: Beboere og politikere i infight om nyt byggeprojekt

Aarhus

Stor Aarhus-event i økonomisk krise: Classic Race tager en timeout i 2022

Annonce