Annonce
Alarm 112

Carls svigerdatter: Håbet er slukket - vi vil bare gerne have ham fundet nu

Familien til den forsvundne 81-årige Carl Petersen fra Horsens tror ikke længere på, at han bliver fundet i live. Vi vil bare gerne have vished, lyder det fra Jette Østergaard Petersen, svigerdatter til Carl Petersen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Midt i sorg og frustration over, at 81-årige Carl Petersen endnu ikke er fundet, er hans familie dybt taknemlige over den massive hjælp, de har fået til at lede fra politi, Missing People og horsensianerne.

Horsens: - Vi er stadig dybt taknemlig for alle, der har ledt efter Carl. Selvom håbet om at finde ham i live er stort set nul nu, så har politiet gjort et kæmpe stykke arbejde. Missing People har gjort et kæmpe arbejde, og det samme har borgerne i Horsens. Det er helt fantastisk.

Sådan lyder det fra Jette Østergaard Petersen, svigerdatter til 81-årige Carl Petersen, der har været forsvundet fra sin bopæl i Horsens midtby siden torsdag.

Siden torsdag aften har han været eftersøgt. Også familien har gået gaderne tynde i Horsens og er efterhånden tyndslidte.

- Håbet er ved at være slukket. Vi har stort set ikke sovet i tre dage, og vi sidder bare og håber på, at telefonen ringer med, at han nu er fundet. Lige nu er vi i en venteposition. Vi kender godt udfaldet, men ventepositionen er skrækkelig. Vi kan ikke få det afsluttet, før han er fundet, og vi har fået vished, siger hun.

Annonce

Forstår ikke, at han ikke er fundet

Det er et mysterium, hvor Carl Petersen er.

- Horsens er blevet finkæmmet. Det virker helt urealistisk, at han ikke er fundet med alle de steder, hvor folk har ledt. Det virker så forkert. Der er søgt overalt i en radius af 1,2 km, og det er urealistisk for os, at han skulle have kræfter nok til at gå så langt, siger Jette Østergaard Petersen.


Håbet er ved at være slukket. Vi har stort set ikke sovet i tre dage, og vi sidder bare og håber på, at telefonen ringer med, at han nu er fundet. Lige nu er vi i en venteposition. Vi kender godt udfaldet, men ventepositionen er skrækkelig.

Jette Østergaard Petersen, svigerdatter til forsvundne Carl Petersen


Midt i magtesløsheden er hun taknemlig for den støtte, som familien har fået fra alle sider.

- Vi har fået god underretning. Både politiet og Missing People har været gode til at komme med opdateringer løbende. I aftes (lørdag, red.) ringede politiet for at følge op. Det er fantastisk, og det betyder rigtig meget for os, for vi kan ikke gøre andet end at gå og lede som alle andre, siger Jette Østergaard Petersen, der håber på, at det bliver enten politiet eller en voksen, der finder Carl Petersen.

- Vi vil have det skidt med, at det er et barn, der finder ham, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Restaurantejer, sognepræst, selvstændig og butiksindehaver gør status på året der gik

Alarm 112

Elektronik stjålet fra villa

AGF

David Nielsen efter sejr som kulmination på utrolig uge: - Nogle troede, at hængelåsen var røget af for os

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce