Annonce
Navne

Carsten Agger - 50 år

50 ÅR: Carsten Agger, udvikler hos open source IT-virksomheden Magenta, Aarhus, fylder 50 år tirsdag 25. november.

Carsten Agger er uddannet som cand. scient. i fysik og datalogi og har arbejdet som systemudvikler fra 1996 og frem, blandt andet med teknisk/administrativ software i C og C++ hos Grundfos, CCI Europe og TietoEnator.

Han har i de senere år har været engageret i udbredelsen af fri software - ikke mindst som gruppekoordinator i Free Software Foundation Europe, hvor han har organiseret cryptoparties og release parties for at fortælle om fordelene ved fri og åben software.

Carsten Agger er stærk inden for Linux og open source-teknologi og har anvendt UNIX siden begyndelsen af 1990erne. I de senere år har han arbejdet med Python og netværks- og webteknologier under Linux og FreeBSD. Hos Magenta fokuserer han på Python-udvikling for blandt andre Ventilen, Dansk Sprognævn, Dansk Bibliotekscentral og Aarhus Kommunes Biblioteker.

Annonce

I fritiden har Carsten Agger tidligere været aktiv webredaktør og skribent i tidsskriftet Faklen, og han har brugt den litterære og kulturhistoriske interesse til i 2012 at udgive sin første bog, en populær indføring i Koranen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce