Annonce
Navne

Carsten Holst skal stå i spidsen for Aarhus' Biblioteker

Carsten Holst, tidligere leder af Filmby Aarhus, er blevet udnævnt til forvaltningschef i Borgerservice og Biblioteker. Foto: Morten Pape
Carsten Holst, der siden sommeren 2018 har været konstitueret forvaltningschef i Borgerservice og Biblioteker i Aarhus Kommune, er blevet fastansat i stillingen med virkning fra 1. august.
Annonce

Den tidligere leder af Filmby Aarhus er blevet udnævnt til forvaltningschef i Borgerservice og Biblioteker, en stilling, han har været konstitueret i det seneste år. - Carsten Holst fortsætter den internationaliseringsstrategi, som Borgerservice og Biblioteker har ført gennem flere år, og gør det rigtigt godt. Carsten har leveret som konstitueret i stillingen, og jeg har fuld tillid til, at han også vil levere fremover. Ikke mindst i forhold til at fastholde og udbygge den rivende udvikling, som har gjort Borgerservice og Biblioteker blandt de førende i verden, sagde rådmand Rabih Azad-Ahmad (Rad.V.) ved en præsentation på Dokk1.

Stillingen som forvaltningschef har været slået op, og Kultur og Borgerservice modtog 13 højtkvalificerede ansøgninger. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der efter udvælgelsesprocessen pegede på Carsten Holst.

- Jeg er utrolig glad for at være forvaltningschef i Borgerservice og Biblioteker, og jeg er beæret over at blive udvalgt til en så attraktiv stilling. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med de mange dygtige medarbejdere, fortsat udvikle vores kerneydelser samt ikke mindst at sætte styrket fokus på værdien af Borgerservice og Biblioteker i hele samfundet, udtaler Carsten Holst i en presemeddelelse.

Carsten Holst har i en årrække været ansat i filmbranchen, heraf de seneste år som leder af Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje. Han har desuden været en del af ledelsen i Den Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017, hvor han i en periode var konstitueret som kreativ programchef.

Steen Risom har i Carsten Holsts fravær været konstitueret chef for Filmby Aarhus det seneste år. Det fortsætter han med, indtil en afløser er fundet. Stillingen som Filmby-chef forventes slået op efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Annonce