Annonce
Sport

Casper Højer Nielsen efter nederlag til Brøndby: - Vi har ikke heldet med os og det er ærgerligt

Martin Spelmann, Casper Højer Nielsen og resten af AGF var tydeligt ærgerlige efter fredagens nederlag til Brøndby. Foto: Lars Møller/Scanpix 2018

AGF fik ikke brudt deres dårlige stime, da de fredag aften mødte Brøndby. Ifølge Casper Højer Nielsen skal holdet dog nok få brudt stimen. - Pointene skal nok komme, sagde han efter kampen.

FODBOLD: Det var en tydeligt ærgerlig Casper Højer Nielsen, der mødte pressen efter fredagens nederlag til Brøndby. Han mente, at AGFerne gjorde, hvad de skulle, men de manglede det sidste held og den dygtighed Brøndby-spillerne havde.

- Jeg følte, vi var gode. Vi følger vores gameplan. Det er svært at gardere sig mod, en der scorer fra 25-30 meter, det er godt sparket ind. Det er ærgerligt for os og det viser måske, at vi ikke har heldet på vores side, men dygtigt af Brøndby-spilleren, sagde Casper Højer Nielsen.

Kampen igennem stod AGF langt tilbage i forsvaret. De forsøgte at udnytte, at Brøndby har nogle store og lidt langsomme forsvarsspillere.

- Vi har en gameplan, hvor vi skal lukrere på omstillinger. Det har vi haft held med et par gange mod Brøndby og vi vidste, at vi kunne løbe fra dem, hvis muligheden opstod. Vi fik så ikke puttet bolden ind, når mulighederne var der, sagde Casper Højer Nielsen.

Han er ærgerlig over, at holdet ikke fik brudt deres dårlige stime og lægger ikke skjul på, at han er skuffet over det.

- Jeg tænker, at det ikke er godt nok. Der har været nogle dårlige præstationer og der har været nogle kampe, hvor vi har været uheldige. Over sæsonen synes jeg, at vi skulle have haft flere point. Især i starten. Det er selvfølgelig, noget vi skal snakke om, men der er ikke nogen grund til at spekulere ekstra over det. Pointene skal nok komme. Vi tror på os selv, og det er vigtigt, at vi har et stærkt hold, hvilket jeg synes vi har, sagde Casper Højer Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Oversavede jagtgeværer og skarpladt revolver: Ny varetægtsfængsling i sagen

112

Påkørte lysregulering og stak af: Kom forbi i anden bil mens politiet var på stedet

Annonce