Annonce
Aarhus

Ceres Arena øger kapaciteten: Plads til 7.000 Helmig-fans

Thomas Helmig er den første kunstner, der kommer til at optræde foran den øgede koncertkapacitet. Ceres Arena får i fremtiden plads til 7.000 gæster i stedet for 5.000. Foto: Sofie Mathiassen

I fremtiden kan et endnu større antal gæster få glæde af byens største indendørs koncertarena, når Ceres Arena fremover får plads til 2.000 flere gæster. Første gang den øgede kapacitet kommer i brug bliver i marts, når Thomas Helmig fylder arenaen.

AARHUS: Som det ser ud nu, kan Ceres Arena maksimalt klare 5.000 gæster, når der afholdes koncerter. Men i fremtiden, når både danske og internationale koncertnavne gæster Aarhus' største indendørs koncertarena, bliver koncertkapaciteten øget med yderligere 2.000 pladser til musikglade mennesker.

Det er egentlig brandmyndighederne, som står bag de nu 2.000 ekstra publikumspladser, da de har godkendt en række foranstaltninger i forhold til flugtveje og udluftning.

- Vi har gennem længere tid arbejdet på at forøge kapaciteten, og vi er glade for, at vi nu har fået de nødvendige tilladelser. Den nye kapacitet på 7.000 personer, giver os helt nye muligheder for at tiltrække danske og internationale koncertnavne, fordi koncertarrangørerne i endnu højere grad nu vil kigge vores vej, når de skal planlægge deres turnéer, siger Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena.

Vi har gennem længere tid arbejdet på at forøge kapaciteten, og vi er glade for, at vi nu har fået de nødvendige tilladelser. Den nye kapacitet på 7.000 personer giver os helt nye muligheder for at tiltrække danske og internationale koncertnavne.

Hanne Bisbo Stadsgaard, eventchef i Ceres Park & Arena

Kapacitet øges til Helmig

Første gang, at den nye koncertkapacitet kommer i brug til et offentligt arrangement, er i marts måned, når Thomas Helmig gæster Ceres Arena.

I løbet af 2017 har blandt andet Nik & Jay og Bryan Adams spillet til en udsolgt koncert. Derfor er forventningen til den ekstra kapacitet også, at den gerne skulle gøre noget positivt for kunstnerne, så det bliver mere attraktivt for kunstnere og bands at slå vejen forbi Aarhus koncertarena.

- Vi kan se, at de rammer, vi tilbyder, er attraktive, og med plads til 2.000 flere personer har vi nu et endnu bedre produkt at tilbyde kunsterne - både økonomisk og oplevelsesmæssigt. Som byens største indendørs koncertarena har vi en ambition om at kunne præsentere endnu flere spændende koncertnavne for hele byen, og det vil forøgelsen helt klart kunne bidrage til, siger Hanne Bisbo Stadsgaard.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Aarhus For abonnenter

Rift om pladserne: Kommunen slukker Aarhus-restaurants drøm om mere udeservering

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Debat

Gå med i Aarhus Pride: For alt for mange er det stadig utrygt at være sig selv

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Annonce