Annonce
AGF

Ceres Park godkendt til tilskuere efter nye corona-regler: Billetsalget til FCK-kampen er i gang

Helt så tæt kommer AGF fans ikke til at sidde, men der bliver plads til 8.300 tilskuerer i Ceres Park, når FCK kommer på besøg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

FODBOLD: Det trak lidt ud med de endelige godkendelser, men nu er de kommet i hus og billetsalget til superligakampen AGF-FCK er i gang.

Efter de relevante myndigheder har gennemgået AGF's nye og grundige planer for en forsvarlig afvikling af kampe med tilskuere på Ceres Park, bliver der plads til 8.300 til kampen - det er det antal vi har fået godkendelse til.

Det fortæller AGF på AGF.dk.

- Efter en god og professionel dialog i dag - og en gennemgang med de relevante myndigheder - har vi nu fået godkendelse til det antal publikum som vores planer lagde op til. Og vi glæder os nu endnu mere til søndag og til igen at kunne byde publikum velkommen på Ceres Park, forklarer Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

Med et begrænset antal tilskuere opfordrer klubben til, at man hurtigt køber sin billet, hvis man ønsker at overvære topkampen.  Billeten kan kun købes online og ikke ved personlig fremmøde på vores billetkontor. Og der vil ikke være billetsalg inden kampen ved vores boder.

Bemærk endvidere, at der er et afstandskrav på en meter. Dette gælder også for familier og andre nære relationer. Det var et krav i godkendelsen, at afstandskravet kommer til at gælde for alle.

Annonce

Vigtig læsning

På grund af coronaen vil det på mange måder ikke være en normal fodboldkamp og der vil være flere informationer, man skal kende inden kampen. AGF opfordrer derfor tilskuerne til løbende at holde sig orienteret her på AGF.dk, på vores sociale medier og i indbakken.

For eksempel vil der ikke være salg af mad i boderne, hvor vi kun tilbyder drikkevarer og snacks.


Vi glæder os nu endnu mere til søndag og til igen at kunne byde publikum velkommen på Ceres Park

Morten Lerke, ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF


Der bliver særlige tidspunkter man skal ankomme på og der vil være anderledes adgangsforhold, samt andre forholdsregler man skal holde sig for øje, ligesom der heller ikke vil være adgang for fans af udeholdet.

Klubben opfordrer også til, at publikum iagttager de efterhånden velkendte corona-forholdsregler, som at huske at spritte af, holde afstand, hoste i ærmet og den slags. Og i det hele taget, at man tænker sig om og tager hensyn, så alle kan få en god oplevelse, når fansene er tilbage på Ceres Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce